Vlog Friday #2

Omdat ik gister pas heel laat thuis was, lukte het me niet om het filmpje op mijn blog te plaatsen. Op YouTube stond ‘ie wel online, maar ik wilde hem natuurlijk ook nog even delen op mijn blog voor degene die me niet via YouTube volgen. Als er vragen zijn: gewoon stellen!

18 Reacties

 1. Manon 15 maart 2014 / 15:40

  Ik vind het knap dat je er zo over over kunt praten! Echt! En eigenlijk best wel handig dat je je pruik niet zo vaak hoeft te wassen, je kunt er dan maar voordelen in gaan zien toch? Leuke vlog, vind je een spontane meid :)

 2. Nem 15 maart 2014 / 15:45

  Leuke vlog! Ik miste hem gister al eigenlijk! Lief dat je alle vragen zo beantwoord, wat een geluk dat je je nog zo “goed” voelt eigenlijk en je ziet er ook heel goed uit. Leuk als je zegt “ja best wel chill hoor zon pruik, zit je haar gelijk goed na het douchen”

 3. Chantal 15 maart 2014 / 15:54

  Er zitten dus ook nog voordelen aan de pruik! :p Kan me herinneren dat je op het begin zei dat je hem moeder hem bij je opzette, omdat je het zelf nog te confronterend vond om jezelf kaal te zien.. Hoe gaat dit inmiddels? Wel een tegenvaller dat je bloedwaardes niet goed genoeg waren! Hopelijk is kan de chemo de volgende keer gewoon doorgaan! Succes alvast voor dan!

 4. Sare 15 maart 2014 / 16:37

  Hoi Lizzy,
  Hoe zit het eigenlijk met school? Ben je daar nog voorlopig mee gestopt?
  Groetjes en heel veel sterkte!

 5. Anna 15 maart 2014 / 18:16

  Wauw Lizzy, wat een optimist ben jij!!!! Zo knap hoe normaal je over je ziekte kan praten en hoe open je bent! Respect!!!!!! Heel veel gezondheid toegewenst <3

 6. Estrella 15 maart 2014 / 18:19

  Openhartig filmpje en knap hoe je er mee omgaat en zelfs voordelen van dingen inziet.

 7. Ellen 15 maart 2014 / 18:27

  Ik vind het knap hoe je er zo mee om gaat! Wat ik me af vraag, als straks je eigen haar weer begint terug te komen als je helemaal klaar bent, kan je dan ook bijvoorbeeld krullen krijgen of heel stijl haar? En wat zou je dan graag willen als je daar invloed op zou kunnen uitoefenen?

 8. Anouk 15 maart 2014 / 19:27

  Ik volg je blog al erg lang maar heb nog nooit een reactie achter gelaten. Ik heb er echt respect voor hoe jij met je ziekte omgaat en dat je alles op zo´n positieve manier bekijkt! Ik denk dat je hierin echt een voorbeeld en inspiratiebron bent voor anderen! Echt super. Verder vind ik je kledingstijl en eigenlijk gewoon je hele site erg leuk, ga zo door :) Erg veel sterkte toegewenst de komende tijd, you can do it! Xx

 9. Dorien 15 maart 2014 / 21:04

  Hee!
  Ik volg je blog sinds een dagje ofzo dus ik wist eigenlijk nog niks van je. Ik vind het knap dat je hier zo open over kan praten. En omdat ik je nog niet zo lang ‘ken’ weet ik het niet zeker maar volgens mij ga je hier echt heel goed en positief mee om. Het zal echt niet altijd even makkelijk voor je zijn maar ik heb echt respect voor je! Ik wilde even zeggen dat ik het echt een leuk filmpje vond en ondanks dat je ziekte niet het leukste onderwerp is om over te praten vind ik het toch heel goed dat je je lezers op zo’n luchtige manier op de hoogte weet te houden. Ik vind je echt een leuke meid om te zien en ik blijf je blog zeker volgen. Ik hoop dat het gauw beter met je gaat en dat je zo veel mogelijk kan doen wat je leuk vindt. Heel veel sterkte met alles komende tijd!
  Liefs, Dorien

 10. Amy 15 maart 2014 / 23:27

  Ik vind echt dat je op een hele leuke manier open bent over alles! Hopelijk ben je snel beter en alvast een hele fijne week (:

 11. lovethatmakeup 16 maart 2014 / 09:22

  Wat een gezellig kletsfilmpje! Je vertelt alles op een hele fijne manier echt heerlijk om naar te luisteren :D

 12. Lara 16 maart 2014 / 12:45

  Vind het zo knap dat je zo open bent over je ziekte en je pruik! Ik zou het je niet na kunnen doen, denk ik. Ook ik had nog een vraagje over je pruik, :). Zit ie eigenlijk goed vast? Kan hij bijvoorbeeld niet afvallen als je ergens plotseling naar toe moet rennen, of als je staat te dansen als je uit gaat?

 13. Yara 16 maart 2014 / 18:10

  Je bent zo’n sterke meid, ik heb echt respect hoe je alles aanpakt. Veel beterschap met je verkoudheid, maar dat komt vast wel goed! X

 14. Elle 18 maart 2014 / 01:08

  Jij bent zo’n ongelofelijke sterke meid. Lekker optimistisch! Ik volg je blog al een hele lange tijd, en vond het ook verschrikkelijk nieuws toen ik las dat je die rot ziekte hebt gekregen. Maar ik vind dat je het super goed doet en je bent altijd zo leuk positief! Ik had wel een klein vraagje, in welk stadium heb je je ziekte ontdekt?

  Meid, met deze instelling kun jij alles aan! Ik geloof in jou!

 15. Iris 18 maart 2014 / 23:01

  Wat een leuke filmpjes! Je bent echt een power woman! Ook heel erg fijn om zo mee te krijgen hoe het met je gaat. Ik (en veel meer anderen) volg het allemaal al vanaf het begin en leef heel erg met je mee <3 respect!

 16. Evelien 20 maart 2014 / 19:31

  Ik bewonder je open en positieve houding. Sterkte!

 17. Ashley 12 juli 2014 / 16:01

  Ik vindt je blog super leuk, en je bent ontzettend sterk. Je zei in je blog dat je witte bloedcellen te laag waren.. misschien klinkt dit raar maar mijn oma heeft ook kanker en zij gebruikt biozar. Dit helpt bij haar zo goed dat haar bloed elke keer helemaal goed is, het helpt je immuumsysteem. Ze krijgt er meer energy door voelt zich niet ziek en doet nog alles! Ze neemt het elke ochtend trouw in met watermeloen “pulp”. Biozar wordt helaas niet vergoed en is wel vrij prijzig en ook alleen online te bestellen.
  Ik dacht ik moet dit gewoon even plaatsen misschien heb je er wat aan..
  dit is de website: http://www.biozar.nl

  Groetjes,
  Ashley

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *