14 Reacties

 1. Eva 17 mei 2014 / 16:13

  Leuke vlog weer.

  Dat kleine stukje van je outfit zag er fleurig uit. Komt daar ook nog een outfit post over? ;-)
  Super dat de behandelingen aanslaan, nog even knokken en je kan het afsluiten!

  Liefs, Eva!

 2. Joyce 17 mei 2014 / 16:19

  Wat een geweldig nieuws lieverd! <3 Precies wat je moest horen om ook deze laatste loodjes nog te doorstaan toch? Ik ben in ieder geval ontzettend blij voor je!

 3. Nena 17 mei 2014 / 16:29

  Wauw wat een goed nieuws! Ben echt blij voor je!

 4. Robin 17 mei 2014 / 18:07

  Wat een fijn nieuws. Ben heel blij voor je. De laatste loodjes, meis! <3

 5. masja 17 mei 2014 / 18:19

  Wauw wat een fijn nieuws! Ik leef ontzettend met je mee… mijn moeder heeft borstkanker diebis uitgezaaid, ze kan niet leven zonder chemo en medicijnen die haar nog ney ff een paar maanden extra geven… een goede uitslag betekent dan zoveel, zo een motivate boost!

 6. Dagmar 17 mei 2014 / 20:37

  Wauw wat een heerlijk nieuws, yes! Het einde is in zicht en wat sla je je er dapper doorheen. Nog even en dan ben je ervan af en ik vind het heel goed dat je ook gewoon een fijn leven probeert te beleven ondanks wat je overkomt op het gebied van je gezondheid. Je bent mentaal heel sterk en dat straal je uit, zelfs als je praat merk je dat in je filmpje. Echt fijn het goede nieuws en ik hoop van harte dat deze stijgende lijn zich doorzet. Geniet van het stralende weekend, liefs Dagmar

 7. Fleur 18 mei 2014 / 20:05

  Wat super!
  Nog even en dan is het eindelijk klaar en kun je weer herstellen en dubbel zo hard genieten!
  Geniet van deze mooie zondag avond:).

 8. Yasmina 19 mei 2014 / 12:26

  Hoi lieve Lizzy!!
  Ik heb de vlog nog niet gezien, ben nu @ mijn werk (werk op een kantoor). Ik zag de titel van de vlog en zei hardop ‘Yes!!’.
  Haha. Ben heel blij voor je!

 9. Demi 20 mei 2014 / 11:38

  Lieve Lizzy,
  Ik volg je blog nu een tijdje en ik moet eerlijk zeggen dat ik er pas heel laat, namelijk nadat ik je vlog van vorige week heb bekeken, achter kwam dat je je ziekte hebt. Het is in het eerste opzicht echt niet te zien!
  Ik vind dat je er ontzettend positief in staat en ik weet niet of je hier iets aan hebt, maar ik wilde het toch even zeggen!
  Je ziet er geweldig uit en volgens mij ben je een hele leuke meid!
  Ik wens je heel veel sterkte nog verder!
  Liefs, Demi

 10. Kimberly 22 mei 2014 / 08:06

  Wat een super goed nieuws zeg!! Dat maakt de laatste loodjes net wat doorstaanbaarder denk ik!’ Heel veel succes nog lieve Lizzy!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *