My life as Liz

Hello there! Ik ben er nog! Afgelopen weekend zat ik in Roermond zonder ook maar enige vorm van mobiel internet, want ik was bij Solar! Gisteren kwam ik doodop thuis en moest ik alweer beginnen met inpakken voor de volgende vakantie, want ik ga morgen naar Gran Canaria. Zwaar leven heb ik ook, ik weet het… Vorige week was ik bezig met de laatste dingen verzamelen voor Solar en ik ging naar Utrecht om te kijken naar een kamer. Vervolgens ging ik dus vrijdag naar Solar en kwam ik maandag weer thuis, waarna ik nog even de stad in ben geweest. Kortom: weer een top vakantie week!

Watermeloen! Zo lekker fris!

Maandag ging ik wat shoppen in de stad en toen kocht ik ook meteen een tent. Het is een pop up tent en als je ooit weer gaat kamperen kan ik het echt aanraden!

Ik kocht bij de Action deze heerlijke maïs dingen. Jeugd sentiment!

Outfitje van dinsdag. Jeans, met een wit simpel shirtje en een basic shirt.

Dinsdag ging ik kijken naar een kamer in Utrecht en zoals jullie hebben kunnen lezen, is ‘ie van mij! 15 augustus krijg ik de sleutel, ik kan niet wachten :)

Ik houd van ijsjes! Vooral waterijs is favoriet met dit warme weer.

Ik dacht: een spiegel is echt handig als ik me op wil maken. Dus ik kocht een spiegel bij Kruidvat. Eenmaal thuis liet ik hem 1 keer vallen en toen was hij kapot. Heel jammer…

Ik ging weer eens koken na een lange tijd en ondanks dat het er niet super lekker uit ziet, was dat het wel! Pasta pesto met tomaat en zalm, hmmm!

Met z’n allen!

Lekker weer, drankje erbij en chille muziek: genieten!

Mijn arm met het Solar bandje erbij. Good memories!

Maandag ging ik lunchen bij de Wildeman. Ik was echt kapot, maar ik moest naar de stad want ik was de simkaarthouder van mijn iPhone verloren tijdens het verwisselen van mijn simkaart. Niet echt slim, maar ik had zo’n ding wel nodig! Die ging ik dus even halen en daarna ging ik lunchen met mama en mijn zusje. Ik ging voor een broodje brie, erg lekker!

We zijn ook nog langs de H&M geweest. Ik had niks nodig, maar zag wel dit prachtige rokje. Ik paste een 36, maar deze was net te groot (what’s going on? haha). Heel jammer, want ik vind hem super mooi en de prijs was ook goed (€19,95).

 

DELEN:

10 Reacties

  1. Sophie 6 augustus 2013 / 17:34

    Leuke foto’s! Het rokje is inderdaad erg leuk. Jammer dat hij te groot was:(

  2. Anna 6 augustus 2013 / 19:27

    Super leuke foto’s! Heerlijk dat ijsje, jum. En fijn dat je een kamer hebt!

  3. Carola 6 augustus 2013 / 19:39

    Wauw dat rokje is prachtig! Jammer dat hij te groot was.

  4. Iris 6 augustus 2013 / 19:58

    Supergaaf dat je naar Solar bent geweest! Ik had dat rokje van H&M ook in 36 besteld maar hij was bij mij ook net te groot… nu dus wachten totdat maat 34 binnenkomt en maar hopen dat die past!

  5. Amanda 7 augustus 2013 / 03:01

    Leuke foto’s :D Ik wil ook nog graag zo’n 2 second tent, lijkt me inderdaad handig mocht ik ooit gaan kamperen. Je armbandjes zijn erg leuk! Heb zelf ook allemaal van dat soort bandjes om mijn pols

  6. Charile 7 augustus 2013 / 07:36

    Leuke foto’s! Jammer dat je rokje te groot was, h&m maten vallen soms zo raar!

  7. Kelly 7 augustus 2013 / 08:10

    Dat rokje is echt leuk! Veel plezier op vakantie!

  8. Lovethatmakeup 7 augustus 2013 / 13:30

    Met die high-waisted rokjes is het meestal zo dat ze wat groter vallen, komt door een smalle taille :D Heb ook ook last van!
    Leuk weekje :D

  9. Robin 8 augustus 2013 / 11:57

    Leuke foto’s! Dat rokje is inderdaad erg leuk :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *