My life as Liz

Daar ben ik weer! Afgelopen week was wat drukker dan normaal en dat blijft de komende tijd ook zo, want ik heb vakantiewerk! Ik was daar eigenlijk al een tijdje naar op zoek, maar ik kon niet echt iets vinden. Totdat ik een aanbod kreeg, en daar kon ik geen nee op zeggen! Ik werk in een kledingwinkel in de stad (Depeche), en dat bevalt me tot nu toe heel goed. Ik heb er pas twee werkdagen op zitten (vrijdag en zaterdag), maar ik moet bijvoorbeeld deze week ook op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag werken. Dus iedere week zo’n 4 of 5 dagen. Best druk, maar wel leuk! Ik had ook de hele vakantie kunnen bloggen, maar dan zit je toch thuis en ben je niet zeker van een vast inkomen. Met mijn vakantiewerk wel, en ik kan het geld goed gebruiken voor Solar, waar ik in augustus naartoe ga. Dus de maand juli staat in het teken van werk! Maar ik ga natuurlijk wel proberen om wat meer te bloggen! Bovendien komt de nieuwe layout binnenkort ook online, spannend!

Maandag gooide ik al het papierwerk en werkboeken van school weg. Wat een heerlijk gevoel!

Ook ging ik met mijn zusje naar de stad om een jurkje te kopen voor mijn diploma-uitreiking. Dit is ‘m geworden! Het is een donkergroen jurkje en de onderkant zit wat strakker, zo lijkt het net een rokje. Hij kostte €49,95 en is van de Zara.

De achterkant! Ik vind het mooi dat dat wat dieper is uitgesneden.

Hier nog een detailfoto van de onderkant.

Dit vond ik ook een leuk jurkje! Alleen niet echt iets voor een diploma-uitreiking… Ik zou hem wel willen voor bijvoorbeeld de vakantie, maar ik vond 40 euro toch nog best veel geld.

Bij de Sacha scoorde ik deze sandaaltjes. Ze waren nu in de sale voor €49,95 en op de bovenkant zitten allemaal pailletten. Very pretty!

Dinsdag ging ik naar mijn vader toe. Had mijn zusje al een lange tijd niet meer gezien! Ik heb toen lekker buiten gespeeld, want het was super warm.

Hello there! Woensdag ging ik ook alweer naar huis, in de avond heb ik toen gezellig met vriendinnen afgesproken.

Donderdag ging ik samen met mijn stiefvader naar Seppe, hij ging vliegen want hij moest wat dingen laten zien waardoor zijn brevet actief bleef. Of ik mee wilde. Ja, natuurlijk! Ik vond het eerst best spannend, want zo’n klein vliegtuigje is toch wel kwetsbaar. Uiteindelijk viel het hartstikke mee en voelde het net als in een groot vliegtuig. Ik mocht zelf ook een keertje een rondje maken (uiteraard wel met een instructeur naast me) en dat was ook echt leuk!

Zondag ging ik naar een verjaardag en daar hadden ze dwergkeeshondjes. Echt zo’n pluizebol!

Kort, maar krachtig! Vrijdag en zaterdag moest ik werken, dus daar heb ik geen foto’s van. Zaterdag had ik ook nog een examenfeestje en toen ben ik opstap geweest. Was erg gezellig! Komende week wordt ook leuk, want ik heb woensdag een examenfeestje, donderdag is de diploma-uitreiking en vrijdag vier ik samen met een vriendin ons eigen examenfeestje. Wordt dus een leuke week!

DELEN:

1 Reactie

  1. amber 26 juni 2013 / 21:59

    leuke post weer hopelijk vind je snel een kamer, en ik zou ook lekker gaan werken als ik jou was xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *