Shoplog 29/07/2013

Gisteren ging ik even naar de stad omdat ik nog wat dingen voor Solar moest halen zoals een tent, droogshampoo, anti-bacteriële handgel en meer van dat soort essentiële dingen. En omdat ik het niet kon laten ging ik ook nog wat winkels af. Ik wilde al heel lang een high waisted short en zocht nog wat leuke en handige tops. En ik ben goed geslaagd!

Bij de H&M kocht ik dit shirt voor 5 euro. Een vriendin van me raadde het aan, omdat het echt een fijn shirt schijnt te zijn voor die prijs. Heel simpel, maar basics komen altijd van pas!

Leuk op een shortje of jeans: deze top met wijdere armgaten. Hij is crèmekleurig en er staat love op de voorkant. Deze top komt ook van de H&M en kostte 10 euro.

Hier zou ik wel in kunnen wonen! Heerlijk truitje van een fijn stofje wat ook nog eens super luchtig is. Je kunt hem dus gewoon dragen op een warme dag, maar hij is ook leuk voor over je bikini. Hier betaalde ik ook 10 euro voor bij de H&M en er komt donderdag een outfit mee online!

Ook kocht ik mijn eerste high waisted short! Ik wilde deze al langer, maar ik kwam geen mooie tegen. Totdat ik dus gisteren de H&M binnen liep! Ik paste hem, en ik wist meteen dat ‘ie mee naar huis ging. De kleur is perfect, de destroyed details zijn leuk en hij zit ook nog eens lekker. Ik weet zeker dat ik deze de komende tijd veel ga dragen!

Last but not least: nieuwe armbandjes! Ik wilde voor Solar een arm vol met vrolijke armbandjes en dat is me gelukt! De eerste twee kocht ik eerder in Amsterdam, maar de rest is wel nieuw. De bandjes met het doodshoofdje en kruisje komen van de Jewelz in Eindhoven en kostten €4,95 per stuk. Het armbandje met neon geel en roze kocht ik daar ook en kostte €24,95. Het laatste armbandje kocht ik bij de Granville in Eindhoven en was nu 50% afgeprijsd waardoor ik er €8,50 voor betaalde. Super leuk!

Dit was mijn shoplog! Ik heb de laatste tijd best veel gekocht, dus ik moet nu echt even stoppen en me focussen op mijn spaarrekening (ha ha…). Daarnaast ga ik vrijdag naar Solar en dat gaat ook wat kosten. Maar dat wordt het zeker waard!

DELEN:

14 Reacties

  1. Kimberly 30 juli 2013 / 07:44

    Ik vind vooral je armbandjes super leuk, lekker vrolijk!! En je shirtje met Love erop ook :D

  2. Lisanne 30 juli 2013 / 07:58

    Wat een leuke armbandjes! Dat shirt met ‘Love’ erop is ook tof :D Ik verwacht nu wel een festival outfit haha!

  3. Amy 30 juli 2013 / 08:21

    Wat een leuke dingen heb je gekocht, vooral de armbandjes :)

  4. Melissa 30 juli 2013 / 10:58

    Leuke dingen! Vooral die armbandjes zijn gaaf :) Ik ga naar Mysteryland en heb toevallig op vakantie ook neon armbandjes gekocht. Vind dat zo vrolijk staan!

  5. Robin 30 juli 2013 / 14:18

    Leuke spulletjes! Vooral die armbandjes staan lekker ´s zomers :D

  6. Iris 30 juli 2013 / 14:46

    Leuke aankoopjes! vooral de armbandjes zijn errrrug leuk!

  7. Anna 31 juli 2013 / 12:45

    Leuke aankopen! Vooral je shortje en de armbandjes.

  8. Lisanne 31 juli 2013 / 14:17

    De top met love erop en de armbandjes vind ik echt super leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *