GIFT: ROSÉGOUD ARMBANDJE

Gisteren moest ik mijn rapport op school halen en daarna ging ik met mama de stad in. Koffie drinken bij Douwe Egberts (het begint een beetje eenzijdig te worden, niet waar?), even wat winkels langs en lunchen bij de Tweede Kamer. We gingen ook naar Watch, want mama moest een armbandje ruilen wat ik dinsdag had gegeven na afloop van de diploma-uitreiking. Het was een armbandje van Buddha to Buddha, maar zat helaas net te strak. Ze had dus een andere uitgekozen, de andere armband waar ik tussen twijfelde. Dat was dus geregeld, maar zelf keek ik ook nog verder in de winkel.

Ze vroeg of ik liever wat extra geld voor mijn vakantie wilde, of iets uitzoeken. Het geld voor mijn vakantie heb ik al, dus ik wilde liever iets uitzoeken. Dan zit er ook echt een herinnering aan. Omdat ik helemaal gek ben op sieraden besloot ik daarvoor te gaan. Hoe voorspelbaar! Het was moeilijk kiezen, maar ik wilde al een tijdje een roségouden armbandje dus toen mama daar mee kwam was de keuze snel gemaakt. Het is een armbandje van Barong Barong, maar niet het standaard model waarmee het merk zo bekend is geworden. In dit armbandje zit namelijk wat meer roségoud verwerkt en hij staat gewoon supermooi bij mijn horloge!

De kleur van het touwtje is bruin, dus dat staat ook perfect. Ze hadden deze namelijk ook nog met een grijs touwtje, maar bruin is mooier bij mijn horloge. Anyway, ik ben er gewoon heel erg blij mee. Dus nogmaals: dankjewel lieve mama!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *