New in: Michael Kors horloge

Jaaa, jullie lezen het goed! Ik heb eindelijk mijn Michael Kors horloge! Dit horloge staat echt al maanden (jaren?) op mijn wishlist en afgelopen week besloot ik ‘m dan eindelijk te halen. Ik had wat geld gekregen voor mijn verjaardag en als ik het horloge wilde, moest ik hem nu kopen van mezelf. Woensdag ging ik dus even langs de juwelier met mijn zusje, onder het mom van ‘even passen’. Toen ik het horloge om had, was ik al zeker van mijn zaak, maar ik wilde er toch nog even over nadenken. De verkoopster vertelde mij wel dat de horloges snel gingen, maar er zijn meer winkels die Michael Kors verkopen dus daar vreesde ik niet zo voor.

Toen we even later wat gingen lunchen bij de Hema begon het toch wel heel erg te kriebelen. Mijn zusje was het er mee eens dat ik het horloge gewoon meteen kon halen, want ik wist toch dat ik hem wilde en anders moest ik de dag erna weer opnieuw heen en weer naar de stad. En ja, daar had ze ook wel gelijk in. Dus hop, even later liepen we met z’n tweetjes naar Watch!, waar ik dus uiteindelijk mijn o-zo geliefde Michael Kors horloge kocht.

En ik heb er nog steeds geen spijt van! Het horloge is in een woord perfect. De kleur, het model, de wijzerplaat: alles! Ik vind dit horloge ook echt véééél mooier dan mijn vorige roségouden horloge van Asos. Dit horloge glanst minder, wat het neppe effect vermijdt. Hierbij is namelijk de zijkant grotendeels matte en is er in het midden een rij schakels die wel glanzen.

Dus eh ja, moge het duidelijk zijn dat ik er onwijs blij mee ben. Ik weet er verder niet echt veel meer over te vertellen, dus als jullie vragen hebben zijn die welkom. De verkoopster vertelde mij wel dat ik moest opletten met parfum en water, want dan kan de kleur vervagen. Ik ben er natuurlijk ook heel voorzichtig mee, want dit horloge was nou niet echt bepaald een koopje. Ik heb er €229,- voor betaald, maar dit was het dubbel en dwars waard! Ik heb er voor gespaard, ik heb wat verjaardagsgeld gekregen en het was zeker geen impulsieve aankoop aangezien ik dit horloge al heel lang wil.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe aanwinst?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *