My life as Liz

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag stonden in het teken van werk. Best vermoeiend, maar ik ben dus lekker aan het cashen. Daarnaast leverde ik ook nog mijn boeken in, kwam de nieuwe layout online, had ik een examenfeestje van een vriendin, vond de diploma-uitreiking plaats en als kerst op de taart vierde ik samen met een vriendin ook nog een examenfeestje. Ik had dus een drukke week, en ik ben blij dat ik wat betreft school nu echt helemaal klaar ben. De komende tijd ga ik nog wel veel werken, maar gelukkig heb ik nu ook tijd om wat meer te gaan bloggen. Ik heb er zin in!

Woensdag had ik een BBQ bij een vriendin (dat het niet zo’n lekker weer was laten we even achterwege). Was heel lekker en gezellig en we gingen ook nog marshmallows roosteren. Daar heb ik geen foto’s van, maar wel van deze prachtige vuurkorf ;)

Mijn diploma ondertekenen. Whaaa!

Samen met papa.

Bos bloemen die ik had gekregen van papa, stiefmoeder en zusje.

Nog een bos bloemen die ik had gekregen van familie. Zo lief! Daarnaast kreeg ik ook nog een cadeaubon van Ikea. Dat komt wel goed van pas!

Boodschappen doen voor het feest. Deze rietjes zijn te cool.

We gingen naar de Sligro en daar aten we ook nog wat. Je hebt daar super lekker eten en het is echt goedkoop. Dit kostte bijvoorbeeld zo’n 5 euro.

Bij aankoop van een tray ice-tea kreeg je een zonnebril. De zon scheen dan wel niet, ik droeg hem toch!

Van het feestje zelf heb ik geen foto’s (is misschien ook maar beter van niet), maar het was echt geweldig! De volgende dag moest ik helaas weer werken en dat was erg vervelend in de staat waarin ik verkeerde. Maargoed, daarna heb ik wel sushi gegeten. Dus toen was mijn dag weer goed.

Ik sloot de dag af met Geordie Shore en Ben & Jerry’s. Het is gewoon beschamend hoe ongezond ik deze week heb gegeten. Volgende week beter!

Zondag ging ik weer outfitfoto’s schieten met mijn zusje. Deze komen morgen online!

 

DELEN:

6 Reacties

  1. Laura 1 juli 2013 / 14:26

    Oeh die broek ziet er leuk uit!

  2. Dounia 1 juli 2013 / 19:35

    Die broek is echt leuk zoo

  3. Melissa 2 juli 2013 / 13:32

    Waar kijk je Geordie shore terug? :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *