New in / iPad mini

Al een tijdje spookte het door mijn hoofd dat ik wel een iPad mini zou willen. Ik doe echt heel veel op mijn telefoon en daardoor gaat de batterij super snel leeg. Een iPad zou de ideale oplossing zijn, want dan kan ik daarop ook series kijken en aan mijn blog werken. Ik vond een normale iPad alleen geen toevoeging, want ik vind die te zwaar. Een iPad mini kan je daarentegen makkelijk meenemen in je tas, want hij weegt echt bijna niks. Dusja, ik was er van overtuig dat ik een iPad mini nodig had. Ik heb dat thuis ook wel een aantal keer gezegd, en dat is bij mama goed blijven hangen. Ik heb namelijk als examencadeau een iPad mini gekregen!

En ik ben er zooo blij mee! Ik heb er al lekker Geordie Shore op gekeken, mijn mail gedaan en veel muziek mee geluisterd. Daarnaast werkt de WordPress app ook fantastisch, dus ik kan ook lekker bloggen. Oh, en laten we de social media niet vergeten! Het is alleen jammer dat Instagram geen goede app heeft… Voor de rest hoor je mij niet klagen, want ik ben in de wolken met mijn nieuwe iPad! Nu alleen nog een leuk/handig/mooi hoesje zien te vinden! Misschien hebben jullie tips?

 

DELEN:

18 Reacties

  1. Charile 30 juni 2013 / 15:36

    Ik heb hem ook, al een tijdje! Echt een fijn ding! Instagram kun je trouwens al app maken via safari :)

  2. Bernadet 30 juni 2013 / 15:37

    Wauw – hij is echt prachtig. Ik kijk zelf weleens op eBay voor hoesjes hebben ze erg leuke vind ik, heel divers dus voor ieder wel een keus.

  3. Carola 30 juni 2013 / 16:17

    Wat lief van je moeder dat ze je een ipad mini gegeven heeft!

  4. Laura 30 juni 2013 / 20:52

    Wauw wat een top cadeau zeg! Veel plezier ermee!
    Ik heb een misschien een domme vraag, maar hoe krijg je je foto’s bij je comments? Ik volg je al heel lang en liet af en toe een comment achter, maar nu ik vaker een comment achter laat vind ik een foto wel leuk hihi

  5. Melissa 1 juli 2013 / 17:15

    Ah leuk zeg! Ik zit er ook over te denken om een mini te kopen. Ga je hem volgend jaar ook voor school gebruiken? Ik liep een paar maanden terug mee met een meisje en die gebruikte haar iPad voor aantekeningen e.d. Maar leuk ook dat je een witte hebt! :)

  6. Amanda 1 juli 2013 / 20:47

    Wat een mooi en luxe cadeau! Ik kreeg geloof ik een zilver armbandje toen ik slaagde ;)

    • Lizzy 2 juli 2013 / 10:25

      Sieraden zijn idd ook leuk om te krijgen, want de hebben een blijvende waarde. Maar ik ben momenteel even voorzien qua sieraden haha!

  7. jessie 2 juli 2013 / 11:19

    ik heb hem ook in het wit, ben er nog steeds verliefd op

  8. Daphne 2 juli 2013 / 18:25

    Hoe kijk je Geordie shore via je iPad want ik ben verslaafd ;)

  9. Kelly 9 juli 2013 / 15:30

    Mini in the box is een leuke webwinkel waar ze verl leuk hoesjes hebben. Ben er zelf al een aantal keer goed geslaagd! Fijn hoor een ipad. Heb er zelf ook een en kan echt niet meer zonder!

  10. Suzanne 9 juli 2013 / 16:39

    Wauw, ik vind een ipad Mini echt heel erg mooi! Veel plezier ermee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *