Palma shoplog

Zoals jullie weten zat ik afgelopen week in Mallorca voor een weekje vakantie. Er komt denk ik nog wel over online, maar eerst wil ik iets anders met jullie delen: een shoplog! We zijn namelijk een dagje naar Palma geweest en daar heb ik wat leuke dingen gekocht bij Zara en Kiko. Spaanse winkelketen zoals Zara, Mango, Pull & Bear en Bershka zijn in Spanje goedkoper en daar heb ik even van geprofiteerd.

Allereerst deze prachtige top van Zara. Hij lijkt zwart, maar is donkerblauw. De achterkant is ook donkerblauw maar dan is de stof doorzichtig. Hele mooie top voor met uitgaan of op een shortje. Vooral de pailletten dingen op de hals maken hem speciaal. Ik betaalde er in Spanje €29,95 voor, in Nederland kost ‘ie €39,95.

Ook nam ik deze witte blazer mee. Hij is van stof en er zit een mooi patroontje in. Ik wil al langer een witte blazer omdat het heel chique oogt. Toen ik deze zag moest ik hem gewoon passen en ik ben heel blij dat ik hem uiteindelijk heb gekocht. Hij kostte €45,-, maar ik kan hem in de webshop niet vinden dus ik weet niet wat je er in Nederland voor betaalt.

Uiteraard brachten we een bezoekje bij Kiko. Ik heb al eerder over dit make-up merk geschreven omdat ik er erg enthousiast over ben. Het is goedkoop, de kwaliteit is goed maar het is moeilijk te verkrijgen. Gelukkig is dat in Spanje een ander verhaal en daarom gingen we even naar de Kiko. Make-up shoppen, daar word ik altijd vrolijk van! Ik nam onder andere deze Colour Splash multi-tone bronzer mee. Mijn bronzer van Nars is bijna op en dit leek me een goede vervanger.

Oeh pretty! Het is de kleur 01 Hilarious Honey en het is een limited edition. Hij kostte €13,90.

De vibrant eye pencils zijn super fijn, dus ik kon het niet laten om er eentje mee te nemen. De laatste tijd draag ik regelmatig een donkerbruin oogpotloodje op mijn waterlijn, dus ik besloot voor een donkerbruine te kiezen. Er zit een lichte shimmer in en hij is heel goed gepigmenteerd en blijft lang zitten. Love it! Het is kleur 603 en kost €5,20.

Nog een aanrader: de Colour Sphere eyeshadows. Ze hebben wel een beetje last van fall out maar de kleuren zijn zo prachtig dat we dat voor lief nemen. Dit is mijn tweede oogschaduw hiervan en ik vind hem heel mooi. Zo’n handige bruine kleur die ik zeker vaak ga gebruiken! Het is kleur 18 en deze kostte €3,90.

Hier nog even wat swatches! De oogschaduw is links en de bronzer rechts, mocht dat nog niet duidelijk  zijn. Ik ben heel blij met mijn aankopen uit Palma en ik zou graag nog een keertje terug willen. Het is er natuurlijk lekker weer maar Palma is ook nog eens een mooie stad. Ik kan het iedereen aanraden!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *