Shoplog 20/3/2011

Afgelopen zondag ben ik met een vriendin naar Amsterdam geweest en het was echt een heerlijk dagje! Het was wel druk, maar dat mocht de pret niet drukken. Het weer was super lekker, de zon scheen continu. We hebben flink geshopt en zo nu en dan hebben we ook een tussenstop gemaakt om iets lekkers te eten. We hebben genoten van een Mokka Frappuccino, een heerlijk broodje gegrilde kipfilet bij Subway en als afsluiter nam een ik krokante kip wrap bij de Mc Donalds met wat frietjes en een McFlurry Nuts, dat is echt een aanrader trouwens. Misschien niet zo interessant voor jullie, jullie willen vast wel weten wat ik heb gekocht! Het is niet zo heel erg veel, maar ik heb wel gekocht wat ik wilde kopen.

Ik wilde deze donkerblauwe blazer van Zara al een tijdje dus ik heb hem dan ook maar eens echt gekocht. Het model is simpel, precies wat ik zocht. De blazer zit erg fijn dus dat is ook zeker belangrijk! Ik heb deze blazer bij de Zara gekocht voor €49,95.

Bij de H&M kocht ik voor €2,95 twee van deze schattige clipjes. Heel leuk voor in je haar, dat maakt het lekker speels. Enne, het past ook nog eens perfect bij het weer. Lekker vrolijk!

Toen ik de zonnebril van H&M die ik al even op het oog had in het echt spotte, voldeed hij helemaal naar mijn verwachtingen. Hij kostte slechts €5,95 dus voor dat geld kon ik ‘m echt moeilijk laten liggen. Ik vind het leuk dat het model goud is, zoiets had ik namelijk nog niet. Pilotenbrillen ‘smaken’ trouwens wel echt naar meer… Doe mij maar een echte Rayban!

Een legergroene nagellak, dat had ik nog niet! Omdat de nagellak van de H&M over het algemeen best oké is nam ik het kleurtje ‘Hunt me Down’ mee, voor de prijs van €3,95. Ik ben erg benieuwd naar de nagellak, ik zal er binnenkort eens wat over schrijven.

Omdat ik voor mijn verjaardag een cadeaucard van de Bijenkorf had gekregen, besloot ik daar iets leuks van M.A.C. voor te kopen. Ik ging voor de lipglass in ‘Oyster Girl’, een lichtroze lipgloss met prachtige shimmer. Deze lipglass kostte €17,-.

Ik wilde echt al superlang Lemony Flutter van Lush, een nagelriemcrème die echt geweldig schijnt te zijn. Nadat we pech hadden bij de Lush in de Kalverstraat stonden er bij Lush Leidsestraat gelukkig nog twee potjes, perfect! Ik nam ‘m dus meteen mee voor €9,95 en ontving daarbij een sample van Sultana of Soap, die ruikt echt heel lekker.

Dit waren mijn aankopen, ik heb weer wat dingen gekocht van mijn wishlist dus binnenkort komt er een nieuwe wishlist aan. Want tja, ik ben gewoon zó hebberig ;)

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *