Random outfits #12

De afgelopen weken zag ik er nou niet echt bepaald bijzonder uit, mijn enige eis was dat het lekker moest zitten. Ik heb daarom vrijwel alleen maar sneakers gedragen (vooral mijn New Balance, die zitten zo chill!) en momenteel draag ik nog steeds alleen maar All Stars en gympies. Daarnaast ben ik ook een beetje door mijn kleding heen, want ik wil mijn zomerdingen aan kunnen! Gelukkig heb ik wel wat nieuwe items die ik met wat kouder weer ook kan combineren, en die zie je terug in deze Random Outfits.

Outfit 1

Ik draag hier mijn nieuwe t-shirt van de H&M. Hij is wit, losvallend en de mouwtjes zijn van kant. Een leuk detail, kan niet wachten om het met een shortje dragen. In combinatie met mijn peachy broek van Pull & Bear vond ik hem eigenlijk ook erg leuk! Ik koos voor mijn sjaal van Mango waarin dezelfde kleur peach zit, en ook grijs, wat weer terugkomt bij mijn New Balance. Heerlijk outfitje, al zeg ik het zelf!

Outfit 2

Bij de Vogue kreeg je een shirt, dus ik moest hem wel kopen. Leuk om in een jeans te stoppen, maar nog leuker op een shortje (kom ik weer aan met mijn shortje… Sorry, haha!). Hij zit daarom ook mee in mijn koffer naar Mallorca. Maar deze keer droeg ik hem op een zwarte broek van Zara met mijn New Balance. Beetje saai, maar zat wel lekker!

Outfit 3

Mijn witte All Stars lagen alweer een tijdje ongedragen in de bak waarin ik mijn schoenen bewaar. Tijd om ze weer eens te dragen! Ik combineerde ze met een jeans van Pull & Bear, blouse van C&A en de sjaal komt van een winkeltje in Amsterdam, Alyssa heet het geloof ik.

En dat was het alweer! Volgende keer ga ik proberen zelf weer met mijn spiegelreflex aan de slag te gaan!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *