Fastfood trui van Pull & Bear

Vandaag was ik even in de stad in een poging om een leuke verjaardagsoutfit te vinden. Woensdag is het namelijk zo ver, dan word ik 21! Ik heb uiteindelijk een leuk jurkje gescoord (jawel, een jurkje! Die draag ik bijna nooit haha), maar ik kwam ook een trui tegen bij de Pull & Bear die ik niet kon laten liggen. Dit is ‘m!

Het is natuurlijk een trui met een knipoog, aangezien er ‘bae’ op staat en figuurtjes van een pizza, hamburger, frietjes en een milkshake. Maar hoe cool! Ik heb hem expres een maatje groter genomen zodat ‘ie lekker oversized valt. Ideaal voor een avondje Netflix, of ook gewoon naar de sportschool haha. Hij kost trouwens €25,99.

De winkels liggen trouwens nu vol met items met deze ‘strijksjablonen’, of hoe ze ook mogen heten. Een trend die terug is van vroeger, denk ik haha! De Pull & Bear en Zara liggen er in ieder geval vol mee, mocht je benieuwd zijn :)

6 Reacties

 1. Rosa 16 februari 2016 / 14:11

  Die had ik ook gezien! Alleen heb ik een hekel aan het woord “bae” dus dat werd em niet!

  • Lizzy 18 februari 2016 / 11:44

   Hahaha ja ik ook hoor, maar ik gebruik het alleen voor de grap :p

 2. Anneleen 17 februari 2016 / 12:54

  Hehe leuke trui! En proficiat met je verjaardag! :)

 3. Marijke 21 februari 2016 / 11:44

  Oh wauw wat een toffe trui! Staat je ook erg leuk :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *