PERFECT LEATHER JACKET

Ik heb hem: hét perfecte leren jasje. Ik was eigenlijk van plan om er eentje te kopen bij de Mango, maar deze waren toch niet allemaal mijn smaak. En ik wilde per se zwart. Dus op naar de Zara! Deze jas zag ik al eerder bij andere bloggers, maar ik vond hem wat te duur. Toch wilde ik het jasje even passen, en waar ik al bang voor was: hij is perfect! Het leer is prachtig, hij zit heerlijk en de details maken het helemaal af. Ik besloot het jasje dus toch te kopen, omdat ik wist dat dit de enige jas was die ik mooi vond. En ik heb er absoluut geen spijt van!

Is ‘ie niet mooi? Ik heb de jas een maatje groter genomen (M in plaats van S), want ik wil er nog wel truien en jasje onder kunnen dragen. Anders kan ik hem in de winter niet aan en dat zou al helemaal zonde zijn van het geld. Mijn jasje van de Bershka sluit bijvoorbeeld wel helemaal aan, maar daar past ook echt geen jasje onder. Bij deze dus wel, en dat is ideaal!

Waarom ik besloten heb toch €179,- aan een jas uit te geven? Omdat een leren jas tijdloos is. Als ik zie hoeveel plezier ik al heb gehad van mijn groene jasje, weet ik zeker dat ik hier minstens net zo veel plezier van ga beleven. Hij is van echt leer dus gaat lang mee, en zwart kan altijd. Vorig jaar heb ik dure laarzen (Shabbies) gekocht, dit jaar kies ik voor een dure jas. Het is dus het een of het ander, en aangezien ik niet een bepaald paar schoenen op het oog heb, besloot ik om dan toch te kiezen voor iets wat ik heel graag wilde. En dat is deze jas! Ik heb in de vakantie ook nog eens veel gewerkt, dus jezelf af en toe verwennen mag wel… Bovendien vond mama de jas ook heel mooi en aangezien ik mama’s mening toch nog wel belangrijk vind, gaf dat de doorslag!

Nog even een foto van hoe de jas aan staat! Toen ik op Twitter plaatste dat ik een leren jas had gekocht, kreeg ik meteen reacties van vriendinnen die benieuwd waren welke het was geworden. Daarom maakte ik dus even een foto, en het leek me leuk om hem ook met jullie te delen. Binnenkort komt er zeker nog een outfit met deze jas, want ik ben er gek op!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *