New in: English books

In september begin ik met mijn nieuwe studie aan de universiteit in Utrecht. Echt een gek idee, ik besef het me nog niet helemaal. Ik moet nog opzoek naar een kamer en daarnaast leek het me ook geen slecht idee om me alvast een beetje voor te bereiden op de studie. En dan bedoel ik dat niet in leren, maar in de vorm van lezen! De literatuur die we krijgen voorgeschoteld is namelijk veelal in het Engels. Ik heb niet echt moeite met Engels, maar ik lees bijna nooit in het Engels. Ik lees sowieso heel weinig, maar op vakantie vind ik het altijd wel fijn. Daarom heb ik vorige week vijf boeken besteld. Laat die vakantie dus maar komen!

De eerste is The perks of being a wallflower van Stephen Chbosky. Ik hoor heel veel goede verhalen over zowel de film als het boek en daarom besloot ik het boek te bestellen. Ik heb de film zelf nog niet gekeken, maar ik ben erg benieuwd. Ook koos ik voor I’ve got your number van Sophie Kinsella. Een aantal jaar geleden las ik heel veel van Sophie Kinsella en deze boeken lezen altijd lekker weg. Een ideale chicklit op vakantie dus!

Ik ben fan van Lauren Conrad haar boeken. Style en Beauty pronken op mijn boekenrek, maar daarnaast bezit ik ook alle delen van LA Candy (ook in het Engels). The Fame Game is een nieuwe trilogie en deze gaat over Madison (uit L.A. Candy), die de hoofdrol gaat spelen in de spin-off van L.A. Candy: The Fame Game. Aangezien ik L.A. Candy met veel plezier heb gelezen, zal het met deze boeken ook wel goed komen. Ik ben heel benieuwd!

  • The perks of being a wallflower – €10,95
  • I’ve got your number – €9,99
  • The Fame Game – €11,95
  • Starstruck – €10,95
  • Infamous – €12,83
Ik heb deze boeken besteld op Bol.com en toen was er een actie dat je drie boeken kon kopen voor 20 euro. Dat scheelde me toch mooi €16,27, echt een goede deal! Houd de webshop dus goed in de gaten, want ze hebben wel vaker van dit soort acties!
DELEN:

1 Reactie

  1. Tess 6 juli 2013 / 20:14

    Ik heb die Lauren Conrad boeken in het Nederlands gelezen. Zijn echt super leuk!
    Zal in het Engels vast ook zo zijn ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *