Shoplog 1 & 2 maart 2011

Ik ben dinsdag en woensdag even snel de stad in geweest en een bikini die ik besteld had bij H&M was binnen gekomen dus het leek me leuk om er een blogpost aan te wijden. Jullie weten vast wel dat ik van plan was om de one shoulder body van Asos te bestellen, maar bij Zara liep ik tegen een soortgelijk exemplaar aan. Het is dan wel geen body, maar dat was voor mij ook geen pré. De top heeft bij de schouder een leuk strikje. Voor de rest is hij simpel zwart, maar ik ben er erg blij mee! Ik kan niet wachten tot dat ik hem kan dragen, op stap of in de lente. De top kostte slechts €9,95 dus dat is echt geen geld! De top was er in meerdere kleuren en ook in gestreepte versies.

Dan mijn bikini van de H&M. Ik geef het liefste niet zo heel veel geld uit aan een bikini, want tja, je draagt hem toch alleen maar in de zomer op de boot, aan het strand of bij het zwembad. Toch heb ik echt nieuwe bikini’s nodig en ik vond de kleur donkerblauw wel erg mooi. In het echt is het een beetje paarsblauw, maar alsnog vind ik het een mooie kleur. Ook het model is leuk dus ik ben er helemaal tevreden mee! De top kostte €12,95 en het broekje €9,95.

Bij mijn carnavals-outfit moet nog een spijkershortje, want die ik nu heb zijn te klein of niet de goede kleur. Bij de Zara hadden ze veel keus en daar nam ik dan ook een spijkershort mee. Hij kostte €27,95.

Misschien hebben jullie al gehoord dat een groot deel van de collectie van Catrice vernieuwd wordt. Nu is er sale op de producten die uit het assortiment gaat en daar heb ik even gebruik van gemaakt! Ik kocht twee oogpotloodjes in het bruin en lichtzilver, altijd handig. Ik heb zo’n potlood al in een andere kleur en die vind ik echt heel erg fijn. Ze waren nu ook maar €1,- per stuk! Het zijn de long lasting eye liner pens in de kleur ‘Puddle of Mudd’ en ‘Talk is Silver!’.

Dat waren mijn aankoopjes. Er komt nog een artikel over mijn carnavals-outfit als jullie dat leuk vinden!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *