SHOPLOG 11/08/2012

Na een drukke week stond ik gister voor mijn kledingkast omdat ik met vriendinnen opstap ging, en ik werd er helemaal depressief van. Ik was echt uitgekeken op mijn kleding en kon even helemaal niks leuks meer vinden. Uiteindelijk was het vinden van een geschikte outfit wel gelukt, maar het was overduidelijk dat het weer eens tijd werd om te shoppen. En dat heb ik dan de volgende dag ook gedaan! Ik ben 1,5 uur naar de stad geweest met mijn zusje en in die korte tijd heb ik een aantal hele leuke dingen gescoord. Het is niet genoeg voor een filmpje, dus dan maar weer eens zo!

Dit leuke jasje zonder mouwen komt van de kinderafdeling van de H&M. Wie had dat gedacht! Mijn zusje van 9 heeft ‘m ook en het stond haar zo leuk dat ik hem voor de grap wel even wilde passen. Maat 152 was natuurlijk wel een beetje aan de kleine kant, maar in de winkel pastte ik een 164 en die zat als gegoten! Maat 170 was net een tent, dus dat werd ‘m niet. Deze past perfect, staat heel leuk op een spijkerbroek met een leuke top en het mooiste van alles: hij kostte maar €19,95! En dat zie je er niet aan af! Ik ben er echt heel blij mee.

Het jasje is trouwens van een soort nep-suède en voelt heel luchtig aan. Helemaal geen dikke stof, dus dat is fijn. Ik ga er snel outfit foto’s mee maken!

Dan deze onverwachte vondst. Ik heb eigenlijk vrij weinig jurkjes dus ik wilde deze wel even passen. Toen ik hem aanhad vond ik hem niet zo geweldig, want hij is veel te lang. Ik zou hem dan moeten inkorten, dan was het een perfect jurkje geweest. Maar toen ik hem in mijn broek stopte, kwam ik erachter dat het ook heel leuk is als top! Het is een hele soepele stof en deze valt dan gewoon over je broek heen, heel mooi. Het is lastig uit te leggen, dus daar komt ook nog wel een foto van!

En dit is wat het geheel nou zo speciaal maakt: een diepe rug met een gat erin. Heel plat uitgelegd, maar ik ben echt slecht in het omschrijven van dat soort dingen. Het staat heel mooi in het echt, dus het jurkje komt op de foto’s echt totaal niet tot z’n recht. Ik kocht hem voor €29,95 bij de Mango.

Last but not least: een knalroze blouse van de Mango! Ik wilde meer blousjes en meer kleur en dit is perfect! Het model is leuk, de kleur is mooi: ik moest hem gewoon meenemen. Ik betaalde er €29,95 voor en dat is als je het mij vraagt een prima prijs. Ook deze zien jullie hopelijk snel terug op OurFavourites.net!

En nog even een detailshot. Pretty!

Dat was wat ik heb geshopt. Niet veel, maar ik ben er wel helemaal blij mee. Ik ben voorlopig weer even voorzien!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *