Happy queensday!

Hi iedereen! Sorry voor de lack of updates van de laatste dagen, maar ik heb gewoon echt geen tijd gehad om achter mij laptop te zitten en een artikel te tikken. Zaterdag bevond ik me de hele dag in Lelystad en gisteren ging ik met de trein terug naar huis, waarna ik me om ging kleden en mijn vriendinnen alweer over de vloer kwamen om ‘s avonds een goed feestje te bouwen. En dat hebben we dan ook gedaan! Hierboven een foto van onze looks. Er ontbreekt alleen een vriendin waarmee we die avond waren, maar dit is bij mij thuis en daarna waren we pas met z’n allen.

Maargoed, vandaag komt er ook geen My life as Liz online want ik gok dat het grootste deel van jullie óf Koninginnedag aan het vieren is, óf gewoon van het lekkere weer geniet. Ik ga zo douchen en me klaarmaken voor vandaag, want ik ga mijn Koninginnedag in de stad doorbrengen. Wat zijn jullie plannen?

X Lizzy & vergeet niet te genieten van deze mooie dag!

PS. Ik probeer vandaag nog een shoplog online te krijgen maar ik kan niks beloven! Morgen maak ik ‘t goed met een nieuwe My life as Liz en de uitslag van de winactie!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *