MY LIFE AS LIZ

Afgelopen week was eigenlijk relaxt en stressvol tegelijk. Ik kreeg namelijk mijn cijfers terug van de examenweek, maar na school had ik vrij weinig te doen. En dat was eigenlijk wel fijn, want dan kon ik een beetje bijkomen! Ik ben eigenlijk nog steeds moe, maar ik moet een hoop doen aan school: werken aan mijn beschouwing, profielwerkstuk en leren voor m’n herkansing geschiedenis… Bah!

Wat ik de afgelopen week zoal heb gedaan? Series kijken, lekker bloggen, lunchen in de stad, shoppen, ik ben naar mijn vader geweest en zondag ben ik naar de Amsterdam Fashion Week geweest. Als je me op Instagram volgt, heb je dat wel meekregen. Maar ik heb alsnog een aantal foto’s voor jullie bewaard die niet op Instagram te vinden zijn. Lees dus meer als je benieuwd bent wat ik nou precies heb gedaan!

Foto’s bewerken… Over deze arganolie komt nog een review, ik ben er mee bezig.

Dinsdag is mijn langste dag op school, en dan ook allemaal van saaie vakken. Onder wiskunde ging ik dus maar een foto maken van mijn accessoires… Heel logisch.

Uit school koffie drinken bij Douwe Egberts! Was alweer even geleden, maar ik heb weer genoten van m’n cappuccino. Ik had een 7 voor mijn beschouwing die 40% meetelde, dus daar mocht wel even op gedronken worden.

Ik verliet de stad niet met lege handen. Mijn aankopen hebben jullie voor een groot deel al gezien, het cadeautje dat ik voor mezelf kocht nog niet.

Donderdag ging ik sushi eten bij de Kreeftenbar. Ik had er al zo lang zin in, en het smaakte weer voortreffelijk. Heb er nu gewoon alweer zin in, terwijl ik gisteren nog sushi heb gegeten. Addicted, much?

Lekker bloggen met Slam TV op de achtergrond. Ik geniet nog even van m’n vrijheid zo lang het kan, maar vandaag moet ik dus weer flink aan de bak voor school.

Vrijdagochtend om 8.00: tijd om de hond uit te laten! Ik laat haar bijna iedere dag ‘s ochtends uit en zo nu en dan in de avond ook een flinke wandeling. Is altijd zo ontspannend, echt fijn.

Ik had een kort dagje school, ging sporten en daarna met mama naar de stad voor een lunch bij de Tweede Kamer. Zoals je ziet is de keuze weer erg verrassend, not… Daarna hebben we ook nog mijn verjaardagscadeautje gekocht, dus ik ben helemaal blij! Nu nog even wachten tot 17 februari…

Vervolgens had ik om half 4 nog een afspraak bij de manueel therapeut. Ik was vorige week naar de dokter geweest om te kijken naar mijn rug, omdat ik daar de laatste tijd veel last van heb. Zij stuurde me door naar de manueel therapeut, om er even goed naar te kijken. Ik heb een klein beenlengte verschil, een lichte verwrichting van mijn bekken, maar dat heeft allemaal niks te maken met mijn rugpijn. Ik moet mijn rug sterker maken door meer te gaan sporten (yes, there I said it. Is eigenlijk niet eens zo erg) en morgen heb ik een afspraak bij de sportfysio voor oefeningen voor mijn rug. Ik ben benieuwd!

‘s Avonds gezellig met vriendinnen bijkletsen en daarna naar Stratumseind! Was heel gezellig, volgensmij… Haha, nee grapje!

Zaterdag ging ik een dagje naar mijn vader en ik was zo ontzettend moe. Je ziet het op deze foto niet (gotta love make-up), maar rond 5 uur viel ik echt als een blok in slaap op de bank. Ik had die nacht maar 6 uur geslapen en doordeweeks ga ik nooit echt vroeg naar bed dus ik heb mijn weekend altijd hard nodig om bij te slapen haha.

Quotes die ik in mijn notitieboekje van Paperblanks heb geschreven.

Papa moest even langs een elektronica winkel en ze hadden daar iPads. Ik kon het natuurlijk niet laten om even mijn site erop te zetten. Evi begreep er niks van dat mijn hoofd daar opeens op stond, haha.

Ik had mijn zusje al een hele tijd niet meer gezien, dus ze was blij dat ik er weer een keertje was. Nou, dat heb ik geweten. Ze liet me geen seconde met rust haha. Maar ze is wel een schatje!

En toen was het alweer zondag. Tijd om naar Amsterdam te gaan samen met Danique! We gingen naar de show van Tony Cohen en ik vond de collectie prachtig. Maar daar vertel ik morgen meer over.

De modellen! Sneak preview!

De show was om 5 uur afgelopen en toen hadden we inmiddels wel honger. We besloten sushi te gaan eten bij Shabu Shabu, all you can eat. Het was super lekker, maar we zaten daarna echt zó vol, we hadden de vierde ronde niet eens gehaald, haha.

Even een collage van de hele dag. Het was echt super gezellig met Danique, ik heb nog nooit zo veel gelachen tijdens een treinreis, want we waren allebei een beetje hyper door de koffie en we hadden van die flauwe humor omdat we eigenlijk best moe waren. Echt gelachen om niks, en toen kwam er ook nog een half orkest in de trein staan die een half uur muziek hebben gemaakt. Ik weet niet wat mensen van ons dachten, maar dat maakt eigenlijk ook niet uit haha.

En dat was het alweer! Hebben jullie nog leuke dingen meegemaakt?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *