MY LIFE AS LIZ

Ondanks dat afgelopen week niet zo bijzonder was, moet ik toch zeggen dat de tijd snel gaat. En dat zeg ik wel vaker, maar nu al helemaal. Dit is namelijk mijn allerlaatste week op de middelbare school. Vrijdag begint mijn ‘vakantie’, dus dan heb ik 3 weken vrij om te leren. En daarna beginnen de examens al! Echt een raar gevoel, want ik heb het idee dat ik nog maanden naar school moet. Ik ga dus nog even genieten van die laatste uurtjes op de middelbare school. Ofja, zover je daarvan kán genieten. Maar genoeg daar over, op naar de foto’s van vorige week!

We hadden een pak Arizona in huis. Naast dat het lekker smaakt, is die verpakking ook gewoon zo leuk!

Yoghurtijs met zomerfruit. God-de-lijk! Is ook super lekker met kaneelijs.

All Stars en mijn rode broek. Zoals ik er bij Instagram bij schreef: ‘want foto’s van je schoenen maken is zoveel interessanter dan leren.’

Van persoonlijke dingen word ik altijd helemaal vrolijk! Over het product wat ik heb ontvangen komt binnenkort nog een review.

Binnenkort wil ik weer naar de kapper, want mijn lok is echt te lang. Ik weet alleen niet of ik weer een zijscheiding neem, of voor de verandering weer eens terug ga naar de middenscheiding. Wat denken jullie? Dit is een oude foto, van 1,5 jaar geleden ongeveer.

Ik kwam tot de ontdekking dat ik dit echt veel lekkerder vind dan Cruesli. Ik eet dat het liefste als ontbijt!

Leren voor mijn herkansing. Wat achteraf een beetje zinloos is geweest want ik heb niet hoger gehaald dan de vorige keer. En nu heb ik nog wel 11 uur bijles gehad. Ik word er echt hopeloos van, economie is echt mijn vak niet…

Woensdag kwamen opa en oma langs en oma had een clutch bij die perfect bij mijn galajurk past! Ik heb zelf verschillende webshops afgestruind, maar ik kwam echt niks tegen. En deze matcht goed, dus waarom niet?

Brrr, hier word ik zo zenuwachtig van! Het komt allemaal zo dichtbij en moet binnenkort hard gaan leren. Mijn blog komt dan ook op een lager pitje te staan, maar hoe ik dat allemaal gaan aanpakken lezen jullie binnenkort.

Aaah, kan niet wachten totdat we op vakantie gaan! De vooruitzichten zijn in ieder geval goed.

Zaterdag hoorde ik dat Anouk dit jaar de hoofdact is van Symphonica in Rosso en aangezien mama Anouk altijd heel leuk vindt, leek me dit het perfecte moederdag/verjaardagscadeau. We gaan dus samen 18 oktober naar Symphonica in Rosso en gaan dan ook slapen in een hotel in Arnhem. Zo maken we er echt een uitje van. Ik heb er nu al zin in!

Wat ik zaterdag aanhad. Comfortabel, maar dat is ook het enige waar ik zin in had na een avond stappen op vrijdag. Niet dat ik een enorme kater had, maar ik was gewoon heel moe en heb echt gewoon niks uitgevoerd. En dat terwijl ik van plan was om te gaan leren. Nou, plan mislukt. Jammerrrr.

Bloggen in bed onder het genot van wat fruit. Niet verkeerd!

Zondagmiddag heb ik doorgebracht in de tuin. De zon scheen (zo nu en dan…), de temperatuur was lekker, dus dat was prima uit te houden! Ik moest wel leren, maar dat was zo wel een stuk minder erg.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *