AIFW – Tony Cohen

Mijn eerste keer Amsterdam International Fashion Week…. Het was super! Ik heb enorm veel BN’ers gespot, zoals Marco & Leontine Borsato, Thijs Willekes, Saar Koningsberger, Do, Bastiaan van Schaik en meer. Uiteraard liep de rest van het publiek er ook mooi bij, mijn fashion-hart ging er sneller van kloppen… De collectie van Tony Cohen vond ik ook erg mooi, ik heb enorm veel foto’s gemaakt en hieronder een selectie. Vergeet ook niet naar de schoenen te kijken, I love them!

Voormalig Hollands Next Top Model winnares Kim Feenstra liep ook mee in de show, heel leuk om te zien en ik vond dat ze het mooiste kon lopen van alle modellen. Voor de rest was het gewoon een super gezellige dag! Mede-blogster Teddy heb ik ook nog gesproken en ik heb het enorm gezellig gehad met Danique, dus we gaan zeker nog een keer afspreken om eens lekker te shoppen!

Ik vind de Amsterdam International Fashion Week zeker voor herhaling vatbaar, dus hopelijk word ik volgend jaar weer uitgenodigd voor één of meerdere shows! Naar welke shows zijn jullie dit jaar geweest?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *