AFW 27/1/2013: TONY COHEN

De Amsterdam Fashion Week is inmiddels alweer voorbij, wat ging de tijd toch snel! Ik was uitgenodigd voor twee shows, maar ben uiteindelijk alleen naar die van Tony Cohen gegaan. Ik ging samen met Danique, die ook een uitnodiging had gekregen. Ik was van plan jullie heel veel foto’s te laten zien, maar dat gaat helaas niet gebeuren. Ik lag te stuntelen met de functies op mijn camera en daarnaast zaten we op de 5/6e rij, waardoor we ook niet konden gaan staan om foto’s te maken. Er zaten dus iedere keer van die hoofden voor en je kon niet het hele lichaam zien. Jammer, maar het is niet anders!

Tony showde twee collecties: 2love Tony Cohen en zijn normale collectie. 2love Tony Cohen is de wat jongere lijn, en dit zie je ook terug in de kleding. Daarnaast is deze lijn ook beter betaalbaar. Hier begon de show mee, en dat was echt mijn favoriet! Veel leuke jurkjes, tops en ik zag veel pailletten. Ik zou die hele collectie wel willen hebben! Gewoon echt kleding die je in het dagelijks leven ook kan dragen, maar wel hele mooie stijlvolle kleding. Al deze foto’s waren mislukt, dus daar baal ik echt van. Gelukkig zijn er online genoeg foto’s en filmpjes te vinden. Hier  kun je een filmpje vinden waar je bijna alles ziet! Zo krijg je een idee :)

Leuk feitje: Chelsey, de winnares van The Face, liep ook mee! Daarnaast zag ik niet zo heel veel bekende modellen, met uitzondering van Ovo en Kim Feenstra, die je vast wel kent van HNTM. Deze laatste twee liepen mee voor de normale collectie van Tony Cohen. Deze collectie is wat chiquer en meer voor de volwassen vrouw. Ook erg mooi! Hier heb ik wel wat foto’s van, maar dit zijn niet de duidelijkste.

Ik vond het echt heel leuk om weer eens aanwezig te zijn bij de AFW. Het is gewoon heel inspirerend omdat iedereen zo met mode bezig is, en je kijkt je ogen dan ook uit omdat iedereen er zo leuk en bijzonder uit ziet. Hopelijk ben ik er de volgende keer weer bij!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *