Vandaag is het zover!

Whaaa, nog eventjes en ik zit in de auto op weg naar Amsterdam! Ik kan echt niet meer wachten nu, ook al vind ik het toch wel spannend. Gelukkig weet ik wel al wat ik aan doe, het wordt mijn nieuwe Diesel top met een zwarte spijkerstof jegging en zwarte hakken. Ook wil ik nog iets leuks doen met m’n haar en make-up, maar het moet natuurlijk ook weer niet too much worden… Daar denk ik dus nog even over na, maar jullie zullen het resultaat vanzelf zien op een outfitfoto, waar uiteraard een artikel over komt. Ook heb ik even geregeld dat ik de spiegelreflex van mijn stiefvader mee mag nemen, dus zo kan ik duidelijke en scherpe foto’s maken.

Naast dit wordt het gewoon een super gezellige dag met Danique en als ik terugkom uit Amsterdam ga ik ook nog lekker uit met vriendinnen dus dit wordt echt een van mijn hoogtepunten van 2011. Can’t wait!

Gisteren heb ik ook nog mijn verjaardagscadeau gekocht met mijn moeder, dus mijn weekend kan al niet meer stuk. Hoe is jullie weekend?

PS. Via de livestream van Amsterdam International Fashion Week kun je live meekijken met alle modeshows! Klik hier om naar de livestream te gaan. Zo kunnen jullie ook nog even sfeer proeven ;-)

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *