MY LIFE AS LIZ

Yeah, ik heb vakantie! Deze vakantie staat dan wel voor de helft weer in het teken van leren (blughh), maar ik kan in ieder geval zelf mijn dagen inplannen. Daarnaast ga ik natuurlijk kerst vieren met familie, oud&nieuw met vriendinnen en ik ga ook nog twee dagen naar een examentraining voor wiskunde. Voor de rest wil ik lekker veel bloggen, films kijken, leuke dingen doen en genieten van de vrije tijd die ik heb voordat ik in de boeken moet duiken. Afgelopen week leefde ik al naar de vakantie toe en dat is ook wel een beetje aan mijn foto’s te zien. Kijk maar mee!

Lief pakketje van een PR bureau. Daar werd ik wel vrolijk van! Er zaten drie mooie nagellakjes in Max Factor waar ik nog wel een keer wat over zal schrijven.

Woensdag zou ik een Engels examen hebben over Macbeth van Shakespeare. Ik ging dus maandag de film kijken en daarbij het boek lezen. Ik had er alleen al snel geen zin meer in, want het was echt saai.

Sushi van Sushi Home! Ooooh wat was het weer lekker. Wel duur, maar soms mag het.

Woensdag ging ik lunchen met mama en mijn zusje bij de La Place. Ik was namelijk de hele dag vrij, want er was een brandje geweest op school. De schade viel wel mee en ik moest de volgende dag gewoon weer naar school, maar het was echt zo relax dat ik gewoon vrij was. Het Engels examen verviel uiteindelijk ook, maar dat vond ik niet erg want ik had me toch niet zo goed voorbereid!

Macarons gehaald bij de V&D. Lekker!

Time for some blogging :)

Ik besloot woensdag mijn haar te stijlen, en ondanks dat ik al best steil haar heb van mezelf, was het zo nog gladder. Ik vond het eigenlijk wel mooi!

Donderdag was het plan om met een vriendin te gaan sporten. Ik had al mijn nieuwe sportlegging aan die ik bij de H&M had gekocht (heerlijk ding) en ik had er echt zin in. Komen we aan bij het sportcentrum: gingen alle lessen niet door in verband met een of andere sportweek voor studenten. Domper!

Dan maar tv kijken (jawel GTST) en daarna heb ik The Nanny Diaries gekeken. Was een leuke film, ook al had ik het niet verwacht.

Vrijdag had ik een uur economie, daarna twee tussenuren en toen gingen we wat eten met de klas. Was wel gezellig en lekker, maar om daar nou twee uur op te wachten… Had school dus weer lekker geregeld haha!

Vervolgens ging ik met een vriendin naar de stad en toen aten we ook nog wat bij de La Place. Vooral het sapje was heeerlijk!

En in de avond met vriendinnen gezellig wat drankjes doen en daarna opstap. Even de vakantie inluiden :D

Twee random outfits van de laatste tijd. Links zie je wat ik vrijdagavond droeg en rechts droeg ik vorige week vrijdag toen ik met papa sushi ging eten.

Zondag heb ik de hele dag mijn kamer opgeruimd. Vooral het beautygedeelte in mijn kamer werd flink onder handen genomen, maar ook bij mijn kledingkast heb ik veel opgeruimd en weggedaan. Nu is er weer meer ruimte! Dat zou je misschien niet zeggen als je deze foto zo ziet, maar het hing eerst nog veel voller!

Ik wens jullie alvast hele fijne dagen met kerst. Ik ga met kerstavond wokken, de Eerste Kerstdag gourmetten thuis met familie en op de Tweede Kerstdag heb ik nog niks… Wat zijn jullie plannen?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *