My life as Liz

Wat de titel misschien deed vermoeden is niet juist, in dit het artikel gaat het namelijk niet over de gelijknamige tv-serie. Ik vond de naam wel toepasselijk, want ik wil iets nieuws introduceren. Verschillende bloggers laten tegenwoordig wekelijks of maandelijks een paar foto’s zien, wat ze mee hebben gemaakt in een bepaalde week of maand. Zo’n fotodagboek zie ik steeds vaker en ik kreeg de vraag of ik het ook wilde doen. Het leek mij al langer een leuk idee, maar al zoveel bloggers doen het. Maar goed, niemand leidt hetzelfde leven en jullie enthousiasme trok me over de streep om het ook te doen.

Ik denk dat dit een wekelijkse rubriek wordt, maar dat weet ik nog niet zeker. Ik ga gewoon even kijken hoe het bevalt! Ik heb nou niet zo’n zeer interessant leven, mijn leven bestaat vooral uit school, bloggen en uitrusten in  het weekend. Maar laten we het beste ervan maken! Jullie wilden meer persoonlijke dingen zien en ik denk dat dit dan een stap in de goede richting is. Laten we beginnen!

Ik ben mijn haar de laatste tijd echt beu en ik besloot daarom laatst met een knot in te gaan slapen. De volgende dag werd ik wakker met een mooie slag! Helaas is mijn haar van nature erg stijl, waardoor van de slag aan het einde van de dag niks meer te zien was. Zelfs met stylingproducten erin…

Deze week droeg ik deze prachtige metallic kleur van Herôme. Het is echt een eyecatcher voor je nagels!

Dinsdag hadden we een performance ter afsluiting van het vak CKV en wij gebruikten blacklight. In mijn stash lag nog een verdwaalde blacklight-eyeliner, dat was een leuke aanvulling op onze witte kleding. En die blacklight eyeliner kon je ook nog eens goed zien, super grappig! Ik ging voor iets opvallends, omdat het wel goed te zien moest zijn.

Mijn lichaam merkt dat ik toe ben aan vakantie! Om verschillende redenen zit ik niet zo lekker in mijn vel en ik ben de afgelopen week ook veel moe geweest. Woensdag moest ik tot 4 uur naar school (too long!!) en daarna kroop ik meteen mijn bed in met een lekkere snack. Even uitrusten! Daarna ben ik ook nog voor 3 kwartier in een diepe slaap gevallen. Ik was zó moe!

Grr! Alweer mijn H&M broek kapot!! Er komt nog een update over, maar ik ben er nu echt klaar mee.

Het was zo’n heerlijk weer de afgelopen week! Ahum… Ik ben maar liefst 4 keer nat op school aangekomen, de ene keer wat erger dan de ander. Vrijdag regende het ook de hele dag en dit was het gevolg…

Gisteren ben ik met mijn vader, stiefmoeder en zusje naar de kerstmarkt in Schijndel geweest. Ze deelden broodje met Unox-worst uit en een eindje verderop stond deze wagen van Unox. Mijn zusje moest er meteen mee op de foto!

En in de avond maakte ik samen met papa enchilada’s! Ik maak het al regelmatig bij mama, maar ik had bij papa nog nooit gekookt. Dat werd eens tijd! Gelukkig vielen de enchilada’s in de smaak:)

Deze week zijn het nog niet zo veel afbeeldingen omdat ik er nog niet echt rekening mee had gehouden dat ik dit ging doen. Volgende week zullen er dus meer foto’s zijn!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *