PLANNEN ZOMERVAKANTIE

Omdat ik dit jaar in mijn eindexamenjaar zit heb ik een superlange zomervakantie. En of ik nu slaag of niet, die zomervakantie is er. Dus daar kan ik maar beter goed gebruik van maken! Ik heb momenteel al twee hele leuke dingen op de planning staan en ik dacht: ik deel ze met jullie! Zo wordt dit jaar voor mij ook wat dragelijker, want van bergen leerwerk word ik nou ook niet echt vrolijk. Kijk mee naar mijn leuke vooruitzichten!


Examenreis – 3 juni t/m 10 juni
Na de examens heb ik anderhalve week vrij om te wachten op de uitslag. Omdat ik deze tijd liever in een zonnig vakantieland doorbreng in plaats van thuis, nagelbijtend op de bank, ga ik met drie vriendinnen op examenreis naar Mallorca. We hebben een leuk appartementje geboekt (Bahia Real) heel dicht in de buurt van alle uitgaansgelegenheden in El Arenal en precies naast het strand. Ik hoor altijd heel veel leuke verhalen over Mallorca, dus het wordt eens tijd om dit zelf mee te maken. We gaan veel stappen, zonnen, zwemmen en genieten tot we erbij neervallen. Want ik denk dat we ontspanning goed kunnen gebruiken na de zenuwslopende examenweken!

Solar festival – 2 + 3 + 4 augustus
In augustus staat ook al iets leuks op de planning: Solar! Ik word in februari eindelijk 18, dus dat betekent dat ik eindelijk naar al die leuke feesten en festivals mag. Solar is een creatief festival, waar muziek en andere kunstvormen samenkomen (aldus de website). Er zijn heel veel soorten muziek te vinden, dus er is voor ieder wat wils. Daarnaast schijnt het gewoon echt super gezellig te zijn, echt de tijd van je leven! Wij gaan met z’n 6’en en we hebben een Holiday ticket. Dat houdt in dat we dus gaan kamperen met tentjes! Niet dat ik dan veel zal slapen… Maar dat maakt niet uit, ik heb het er voor over. Ik kan echt niet wachten!

Dit zijn dus de plannen die ik tot nu toe heb. Klinkt niet verkeerd, toch? Ik zou deze zomervakantie ook heel erg graag naar New York willen, maar nu even kijken wie ik zover kan krijgen… Daarnaast ga ik misschien ook nog met mama een weekendje naar Parijs, dat lijkt me ook heel erg leuk. Gelukkig is het nog lang niet zover, dus over een paar maanden verschijnt er vast wel weer een nieuwe update.

Hebben jullie al plannen voor de zomervakantie?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *