MY LIFE AS LIZ

Na gisteren wéér niet gepost te hebben, vandaag wel gewoon de nieuwe My life as Liz! Ik heb eigenlijk best een chille week achter de rug, ondanks dat ik proefwerkweek had. Maandag gingen mijn proefwerken (economie en geschiedenis) echt slecht, maar voor de rest heb ik eigenlijk gewoon goede punten terug! Ik moet zeggen dat ik voor geen een vak echt goed heb geleerd, maar mijn resultaten mogen er best wezen. Ik eindig vwo 5 dus gewoon met mooie punten :D


Afgelopen week heb ik dus vooral ‘geleerd’, en heb ik heel veel 90210 gekeken, mijn nieuwe verslaving. Het was niet slim om daarmee in de proefwerkweek te beginnen, omdat ik daar eerder prioriteit aan verleende dan aan mijn schoolboeken. Mijn motivatie was ver te zoeken… Ik heb dan ook lekker veel pauzes gehouden. Maandag heb ik mijn kamer gepoetst, dinsdag ging ik koffie drinken bij Douwe Egberst, woensdag ging ik koffie drinken bij Douwe Egberts en dat herhaalde zich vrijdag ook. Woensdag ging ik verder nog even wat winkels af met een vriendin en later op de avond kwam een andere vriendin langs om samen wiskunde door te nemen. Nou, dat hebben we msischien in totaal een half uur gedaan en de rest bestond uit kletsen. Donderdag ging ik naar de kapper, ik heb daar geen foto’s van gemaakt omdat ik niet zo blij was met het resultaat (vooral even wennen).

Dat was dus mijn schoolweek, het grote feest begon vrijdag pas. Nadat ik bijna geheel onvoorbereid naar school ging om mijn proefwerk aardrijkskunde te maken, had ik dan om 9.20 toch echt vakantie. We gingen toen koffie drinken bij DE, lunchen bij de Kreeftenbar en wat winkels af. ‘s Avonds aten we friet, gingen we lekker wat drinken en toen opstap. Zaterdag gingen we bij een vriendin eten en ‘s avonds weer opstap. Zondag was dus echt rustig dagje, maar gelukkig heb ik geen kater gehad. Het enige wat ik mis is mijn stem. Zondagavond ging ik nog 6 uurtjes oppassen en toen was mijn week alweer voorbij!


Photobucket
Time to clean up my room!

Photobucket
Goddelijk eitje als lunch!

Photobucket
Super leuk pakketje van Palmolive. Die douchegels zijn heerlijk!

Photobucket
Mama had risotto gemaakt met kip, walnoten en erwtjes. Nog wat parmezaanse kaas eroverheen en smullen maar! Was voor herhaling vatbaar!

Photobucket
Met als toetje yoghurt met aardbeien en suiker!

Photobucket
Nieuwe verslaving: 90210! Ben momenteel bij aflevering 17 van seizoen 1.

Photobucket
Een heerlijke latte voor mij en een ijskoffie voor mn vriendinnetje. Zo lekker!

Photobucket
We namen ook nog 6 knalroze vesten van de H&M mee naar huis. Deze hebben we laten bedrukken zodat we ze mee kunnen nemen op vakantie. Fijn als het koud is, voor in het vliegtuig, ik zie de lol er wel van in. En het vest zit ook nog eens heerlijk!

Photobucket
Nu mama is geslaagd, kunnen we weer verder aan het huis. Ze zijn het huis al aan de achterkant opnieuw aan het voegen, met de kelder bezig en ook nog wat op zolder en ook de hal moet eraan geloven. Alle tegels zijn eruit gesloopt en komend weekend gaan ze als het goed is de nieuwe vloer leggen.

Photobucket
Lekker warme chocolademelk op de zaak van mijn stiefvader. Omdat er thuis zo’n herrie was ging ik daarnaartoe om te leren. Resultaat: ik heb de hele middag 90210 gekeken. Ik was ook heel erg moe en toen ik eenmaal had gegeten en alles was het alweer 8 uur. Ik moest nog beginnen met leren, maar ik wilde ook slapen. Om 9 uur werd ik weer wakker en om 10 uur heb ik in een halfuurtje mijn samenvating van ak doorgelezen. Dat was alles wat ik toen heb gedaan, ook ‘s ochtends had ik geen zin meer om het nog door te kijken want ik zat al om 8.15 op mijn fiets richting school.

Photobucket
Zusje kwam zelfgemaakte ijskoffie op bed brengen. Lieffff!

Photobucket
Kind in me kwam naar boven…. Hier zie je een beetje hoe m’n nieuwe haar is geknipt, die dag was het ook geknipt. Het lijkt dus echt alsof ik een schuine pony heb en die ‘lok’ is zo kort dat ik ‘m niet eens meer in een staart krijg… Nu ik het zelf al heb gewassen valt het al beter, maar ik vind het nog steeds niet geweldig mooi.

Photobucket
Cappuccino met caramel :)

Photobucket
Sushi eten bij de Kreeftenbar. Hier vind je dus vooral gerechten met kreeft, maar ze hebben er ook heerlijke sushi rollen. Smaakt niet echt naar ‘normale’ sushi, maar heerlijk is het wel!

Photobucket
Zuipen!!!!! Grapje. 43 met 7-up: jummie!

Photobucket
Lekker eten bij een vriendin! Eigenlijk was het plan om te gourmetten, maar het weer stond er niet naar dus daarom gingen we gewoon wat vleesjes in de pan bakken. Die zie je hier niet, maar dit is het voorgerecht haha.

Photobucket
Weer lekker drankjes doen! Prosecco met een beetje Peachtree is echt heel lekker!

Photobucket
Lekkere noodles maar wel echt HEET!

Photobucket
Mijn Vans na één avond opstap… Helemaal niet vies…

Photobucket
Ready to gooooo

Photobucket
Ik had al heel lang niet meer op mijn vaste oppasadres geweest, maar nu ging ik weer een avondje oppassen. Dit keer was er niet alleen een kleuter en een hond, maar ook een baby! Echt een schatje!

Photobucket
En ze viel gewoon zo op m’n schoot in slaap. Die handjes! Gelukkig had ze geen huilbuien en is alles gewoon helemaal goed gegaan.

Photobucket
Toen ik dit zag kon ik mijn ogen echt amper geloven: ik had een 9,1 voor mijn ak proefwerk. Ja, dat is dus het proefwerk waarvoor ik een half uur heb geleerd :P Het proefwerk ging ook wel beter dan verwacht en ik wist ook nog wel een aantal dingen van de so’s, maar een 9,1 had ik echt nooit verwacht. Ik vond het wel grappig eigenlijk haha.

Photobucket
En met deze duckface sluiten we de week af. Hihi!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *