Tip / demakeup eye make-up remover

Er zijn van die dingen die niet leuk zijn om te kopen, maar wel noodzakelijk zijn. Neem bijvoorbeeld oogmake-up remover: het is belangrijk dat je iedere dag je mascara en oogschaduw eraf haalt, maar om nu veel uit te geven aan een goede remover? Ik koop dan liever een potje nagellak! Gelukkig zijn er ook goedkope removers die prima hun werk doen en ik heb nu een hele fijne ontdekt: de eye make-up remover van Demakeup!

Deze remover is voor waterproof make-up, maar je hebt ook een Soft Lotion voor de gevoelige huid. Ik draag niet altijd waterproof mascara, maar ik heb het idee dat deze remover extra goed reinigt. Het is een flesje van 125 ml en bestaat uit olie en lotion. Je moet het flesje dus voor gebruik schudden en daarna kun je je make-up eraf halen. En dat doet deze remover perfect! Het gaat heel gemakkelijk en dat zonder te boenen. Mijn ogen raken er niet van geïrriteerd en het mooiste van alles is nog wel de prijs: voor een flesje remover betaal je €0,99. Ze zijn verkrijgbaar bij de Action. De volgende keer als ik er ben ga ik weer wat flesjes inslaan!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *