NEW IN: PULL & BEAR JEANS

De Pull & Bear was net een dag geopend in Eindhoven, en ik liep dezelfde dag al met een tasje de winkel uit. Tja, zo gaat dat. Toen ik hoorde dat Pull & Bear naar Eindhoven kwam vond ik dat heel erg leuk, en toen de winkel open was moest ik er ook meteen naartoe. Ik paste onder andere een mooi jasje (wat ik te duur vond) en ik paste ook een broek die ik al in een andere kleur heb. Ik had nog een spijkerbroek nodig, en die heb ik dus gevonden.

De winkel zag er heel mooi uit en ik werd er heel hebberig van. Leuke truien, leuke tops, mooie jasjes… En fijne broeken! Vorige maand kocht ik in Tilburg al een donkergrijze jeans, maar nu heb ik dus een normale jeans gekocht. Ook deze kostte maar €19,95, terwijl hij echt mooi zit. Ook de kwaliteit bevalt me goed, dus ik kan de broeken zeker aanraden! De pijpen zijn op de foto hieronder omgeslagen, maar deze zitten niet vastgestikt, dus je hoeft ze niet zo te dragen.

Ik heb deze keer wel een maatje kleiner gekocht, want die andere broek zat een beetje los bij mijn heupen. Er zit veel stretch in de broeken, dus het is wel slim om daar rekening mee te houden bij het kopen. Dus je kunt beter een broek kopen die net te strak zit, dan een broek die net te groot is. Door het wassen en dragen wordt de broek altijd nog wat groter. Don’t forget, zodat je niet dezelfde fout maakt als ik!

Ik denk dat het niet lang zal duren voordat ik weer wat leuks bij Pull & Bear koop. Het is leuk, mijn ding en ook nog eens betaalbaar. Een echte aanrader, dus!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *