Wishlist mei

Een spijkershort en rokjes heb ik nog niet gekocht, dus die blijven op mijn wishlist staan. Afgelopen keren toen ik in de stad was kwam ik in een aantal winkels weer nieuwe wishes tegen dus mijn wishlist is weer gegroeid. Graag deel ik deze weer met jullie!

Bikini H&M – €4,95 & €4,95
Ik heb dit jaar al een donkerblauwe en zwarte bikini besteld, maar een exemplaar met kleurtjes ontbrak nog. Toen ik bovenstaande bikini in de folder van H&M tegenkwam, wist ik dat ik hem moest hebben. De prijs maakt het nog aantrekkelijker, de bikini kost in totaal slechts €10,-.
Sandaaltjes Zara – €25,95
Een tijdje geleden bestelde ik zwarte sandaaltjes bij H&M, alleen deze zaten niet lekker. Zwart valt altijd wel goed te combineren en maakt een outfit wat meer classy. Daarom heb ik besloten dat ik nog zwarte sandaaltjes wil! Bovenstaande sandaaltjes van Zara zijn in het echt veel leuker, minder stijf. Ze zijn er ook in het goud en zilver.


Handdoek H&M – €7,95
Ja, je leest het goed, er staat een handdoek op mijn wishlist. H&M heeft dit jaar echt leuke handdoeken en bovenstaand exemplaar lijkt me wel wat. In de winkel had ik nog een leuke gezien met zebraprint, dus ik moet nog even kiezen! Die laatste past overigens wel leuker bij mijn bikini’s ;)

Los wit t-shirt – €16,95
Wit doet het in de zomer altijd goed. Ik ben dol op witte blouses en tops, maar t-shirts ontbreken nog. Ik wil graag een wit t-shirt die wat wijder valt, voor een nonchalante look! Leuk voor in een shortje of op een broek. Bij de Zara hebben ze leuke shirtjes dus ik ga er daar binnenkort maar eens eentje halen…

Ik heb eigenlijk nog wel meer wishes, maar die zijn niet zo realitisch. Ik heb een mooie tas gezien, maar die kost bijna €90,- en daar heb ik op dit moment het geld gewoon niet voor. Ik heb namelijk ook nog afgelopen week een horloge besteld, maar daar lezen jullie snel meer over!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *