Wishlist december

Iets later dan normaal: de maandelijkse wishlist! Van de maand november heb ik eigenlijk alleen de leren broek gekocht. Jullie wisten dat deze vervolgens kapot ging, maar ik heb inmiddels alweer een nieuw exemplaar in huis. Ik kon het niet laten… Aangezien ik van de maand november niet alles heb gekocht en ik deze dingen nog wel graag wil, lijkt deze wishlist dus veel op die van de vorige maand! Oh, en misschien zag je het al: alle items zijn van Zara!

Zwarte jeans
Die Levi’s Curve ID staat nog steeds op mijn lijstje, maar ik blijf het veel geld vinden voor een broek. Ik vind de broeken van de Zara ook heel fijn, dus ik denk dat ik daar gewoon eerst even ga kijken. Ik wil graag nog een pikzwart exemplaar en een broek met een zwarte wassing. Ik weet niet of dat de juiste omschrijving is, maar de broek rechtsboven is wat ik bedoel!

Warme vesten
Gisteren was er al een pakketje van H&M binnengekomen met wat warme vesten. Helaas vielen de vesten niet zoals gehoopt en kan het pakketje weer terug. Maar die vesten moeten er nog wel komen! Ik heb eigenlijk niet heel erg veel warme kleding, dus daar moet even verandering in komen. Een vest zit lekker en het staat ook nog eens leuk.

Something Burgundy
Een blazer, broek of vest… Het maakt me niet uit! Ik wil iets in de kleur burgundy! Ik zie het de laatste tijd steeds vaker en vooral in combinatie met zwart vind ik het mooi staan. En ik draag de laatste tijd steeds meer zwart, dus iets in deze rode kleur is echt een musthave voor in mijn kledingkast!

Dit was het voor nu. Ik wil nog veel meer, maar ik moet het een beetje realistisch houden! Vorige maand kwam bijvoorbeeld onverwachts het perfecte partyjurkje tevoorschijn terwijl dat niet op mijn wishlist stond. Tja, dan maak ik natuurlijk wel een uitzondering. Wat willen jullie nog in december kopen?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *