PRETTY DESIGNER BAGS

Als ik het voor het zeggen had… Dan waren alle bovenstaande tassen van mij. Regelmatig kom ik tijdens het maken van collage’s met Polyvore mooie tassen tegen met een enorm prijskaartje, en vandaag heb ik mijn favorieten voor jullie op een rijtje gezet. Zoals je ziet: neutrale kleuren met uitzondering van de Birkin bag van Hermès. Als ik ooit een designer tas koop, dan wil ik ook eerst een neutrale kleur omdat je hiermee alle kanten op kunt. Een kleur als zwart kan namelijk overal bij, en dat blijft ook mooi. Ik vind de tas van Vlieger & Vandam heel erg mooi, en dat is de goedkoopste tas in deze collage. En dan is hij nog steeds niet echt betaalbaar! Het model van de tas lijkt me heel handig en ondanks dat het op zich niet een heel bijzondere tas is, geeft het pistool dat in de tas is verwerkt een touch waardoor de tas toch opvalt.

De Hermès Birkin Bag is wat stijvere tas, maar wel heel chique. Datzelfde geldt voor de tas van Celine (linksonder). Deze is er ook in het zwart, maar ik vind deze kleur ook echt heel erg mooi. Een wat apartere tas die ook gewoon heel mooi is.

De overige tassen qua model een beetje hetzelfde. Maar ieder merk heeft weer zijn kenmerken waardoor je meteen ziet welke tas bij welk merk hoort. Rechtsboven een mooie grijze suède tas van Proeza Schouler. Dit merk ken ik nog niet zo lang, maar de tassen die zijn ook zeker de moeite waard. Grijs vind ik ook echt een mooie kleur en deze tas zou ik dus ook heel graag willen. Dan twee tassen van bekende merken: een zwarte Balenciaga en een cognackleurige Mulberry. Tassen die wederom overal bij kunnen en die ik erg mooi vind. Hoe vaak heb ik al het woord ‘mooi’ vermeld? Bij zo’n post als deze mag het!

Dit zijn dus mijn favoriete designertassen. O ja, jullie weten me te vinden als je me wilt sponsoren!

Welke designertas is jullie favoriet?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *