LOOK: CLASSIC RED

Op verzoek: een look waarbij ik zet waar de producten vandaan komen. Ik kreeg al een aantal keer vragen waar de producten vandaan komen en ondanks dat je deze gewoon op mijn Polyvore account kunt vinden, snap ik dat het makkelijker is als ik het er gewoon bij zet. Dus, bij deze!

Dit keer heb ik een look gemaakt met een rode blouse van Eluxe.ca. Ik draag zelf weinig rood, maar in combinatie met zo’n shortje en zwart vind ik het uiteindelijk een leuke look geworden. Ik koos voor een destroyed shortje van H&M en de meest prachtige hakken van Christian Louboutin. Deze hakken heb ik natuurlijk gekozen door de rode zool, want dat is een leuk detail wat matcht met de blouse. Een tas met fringes van Dsquared2 om het geheel wat meer pit te geven en sieraden kunnen nooit ontbreken: horloge van Michael Kors en een leuk kettinkje van Metropark.com. De nagellak is zoals vanzelfsprekend van Dior en dit is eigenlijk als een kers op de taart.

Ik vind dit een perfecte outfit als je er toch chic uit wilt zien, maar als het wel warm weer is waardoor je lekker een shortje kunt dragen. Deze outfit kun je namelijk ook gewoon met een broek dragen, dat maakt eigenlijk niet zo heel veel uit!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *