Trend Report: Gotchic

Denk aan gothics, wat komt er dan in je op? Aparte muziekstijl, aparte make-up en niet geheel onbelangrijk: de kleding! We laten de muziekstijl en make-up even voor wat het is, en wat houden we dan over? Juist, de zwarte kleding. Zwarte kleding wordt dit najaar dus helemaal hot, maar dan wel op een chique manier.

Misschien is de kleur zwart dan wel niet zo vrolijk, zwart kan altijd en kleedt af. En bovendien past de kleur ook helemaal in het seizoen! Dat moeten meer mensen gedacht hebben, want de modellen van Alexander Wang en Bottega Veneta liepen geheel in het zwart de catwalk over. En om zelf aan deze trend mee te doen, is zo moeilijk niet! Men neme een paar zwarte laarzen, een zwarte broek en een zwarte blazer met daaronder een zwart -goh, wat verassend- hempje. En tadam: gothic style! Maar dat is wel een beetje saai, vind je ook niet?

How to wear?
– Om het spannend te houden is het verstandig om verschillende materialen te gebruiken. Een zwarte trui op een zwarte leren legging ziet er al heel anders uit dan een zwarte trui op een zwarte stoffen legging. Kant, zijde, leer, fake fur: experimenteer!
– Door voor kant of open schoenen te kiezen, laat je ook nog wat lichaamskleur zien: zo is niet álles zwart en dat geeft weer een leuk effect.
– Laat je make-up rustig: ga dus niet voor zwarte smokey eyes en zwarte lippen. Houd je make-up lekker rustig, want anders wordt het allemaal wel erg dramatisch.

Is deze trend Our Favourite of No Favourite? Laat je comment achter!

Ik draag veel zwart in het najaar, maar hélemaal in het zwart gaan doe ik nooit. Ik heb wel ooit een zwart, wollen jurkje gedragen met een zwarte stoffen legging, maar daaronder had ik dan weer bruine laarzen, zo was het toch niet helemaal zwart. Ik zorg eigenlijk in iedere outfit wel dat er contrasterende kleuren inzitten. Ik draag daarom (vooral in de zomer) ook veel liever een licht gekleurde jeans met een zwart shirt dan een donkere jeans met een zwart shirt. Al met al: zwart is leuk, maar Gotchic? No thanks…

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *