LOOK: PINKY LEOPARD

Ik vind grijs met roze eigenlijk een hele geslaagde combinatie en daarom heb ik daar een look mee gemaakt. De eyecatcher van deze look is de broek, want ik zie deze broeken de laatste tijd steeds meer dus ik wilde er wel eens een look mee maken. De broeken zijn makkelijker te combineren dan je denkt, je kunt zoals ik een basic top kiezen met een van de twee kleuren die je in de broek terugziet, maar je kunt ook gewoon een felle kleur erop dragen en juist de rest van je outfit basic houden. Omdat ik voor een basic top heb gekozen, ging ik voor felroze heels en daarbij nog roze nagellak om het niet té roze te maken. Qua sieraden een lange ketting en opvallende ring en een zwarte clutch om het geheel nog wat meer pit te geven. Ik vind dit een ideale outfit voor uitgaan, en we laten de pijn die deze hakken veroorzaken dan even achterwege….

  • Top – American Vintage
  • Jeans – Gap
  • Heels – Charlotte Russe
  • Ring – Buddha to Buddha
  • Ketting – Mi Moneda
  • Nagellak – Nars
  • Clutch – Balenciaga

Klik hier om naar mijn Polyvore account te gaan als je specifieke informatie wilt van bovenstaande producten óf als je mijn andere collages nog eens wilt bekijken.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *