Dagje Bloemendaal aan zee

Afgelopen week heb ik een super gezellige week gehad met mijn vriendinnen. We hebben in Amsterdam en Utrecht geslapen, zijn uit geweest, hebben gewinkeld en nog veel meer leuks! Ook gingen we twee dagen naar het strand in Bloemendaal. De eerste dag viel het weer nogal tegen, maar hebben we wel heerlijk gechilld bij een strandtent. De tweede dag was het echt strandweer en ploften we neer op het strand om vervolgens nog lekker te lunchen bij een strandtent. Van die tweede dag heb ik geen foto’s, maar de eerste dag nam ik mijn camera mee en het leek me leuk om wat foto’s te laten zien. Ik hou ervan om momenten vast te leggen!

Ik droeg die dag mijn kimono van Choies.com en een high waisted spijkershort & top van Primark. We bestelden zoals gewoonlijk ice tea green (love it!), namen wat hapjes en genoten van een wijntje. Oh oh the goodlife! Dat de zon niet scheen mocht de pret niet drukken, ik kreeg er een echt vakantiegevoel van!

Hebben jullie nog leuke vakantieplannen?

11 Reacties

 1. Eva 1 augustus 2014 / 23:19

  Wat een geslaagd dagje zo! Heerlijk liz!
  Ik vind je kimono zo leuk, vooral met de oranje top erbij. ;-)

  Mijn plannen voor de vakantie zijn nu vooral veel werken. Maar eind Augustus ga ik 5 dagen met vriendinnen op vakantie naar Praag. Echt zo’n weekje wat jij nu ook hebt, alleen dan in Praag. :P

  Geniet er nog lekker van! :D

  Liefs!

 2. Maud 2 augustus 2014 / 00:17

  Leuke kimono! Heel fleurig en zomers! :-) En waar is je topje van?

  • Lizzy 2 augustus 2014 / 00:26

   Thanks! Primark, stond ook in de post :)!

 3. Tessa 2 augustus 2014 / 08:39

  Heerlijk zo’n dagje! En gezellig met je vriendinnen!
  Liefs, Tessa

 4. Amy 3 augustus 2014 / 22:31

  Heerlijk zo’n dag! Zo leuk om er dan mooie foto van te maken, dat doe ik ook graag!

 5. Marloes 4 augustus 2014 / 15:15

  Ziet er geslaagd uit! Heerlijk! Je kimono is ook super <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *