MY FAVOURITE: ENKELLAARSJES MET STUDS

Toen ik weer eens wat webshops aan het afstruinen was, sloeg ik de Zara uiteraard niet over. En ik ben dan weer zo iemand die niet tussen de sale artikelen zit te snuffelen, nee, ik nam een kijkje bij de nieuwe collectie. En ik vraag me af of dat wel een slimme zet was, want ik kwam echt prachtige enkellaarsjes tegen.

Ze zijn van echt leer en in een mooie zandkleur. Hoe snel die kleur ook vies mag worden, ik vind ze mooi! De gouden studs maken het echt helemaal af, ik zie me er wel in lopen met een jeans en een wit blouseje. Helaas vind ik ze echt te duur, je betaalt voor deze laarsjes namelijk €99,95. En tja, dat vind ik toch wel een behoorlijk bedrag voor schoenen die snel vies worden en waarvan je niet weet hoevaak je ze zult dragen. Want het zijn wel echte zomerschoenen, in het najaar draag ik toch liever wat anders.

Ach, ze zijn gewoon heel leuk en daarom wilde ik ze even met jullie delen. Waar is mijn blog anders voor? Wie weet kom ik volgende week wel weer een ander paar tegen. Ik hoop het ;)

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *