SHORTJESWEER

Photobucket

Het is super lekker weer en daar profiteer ik maar al te goed van: ik trek al mijn shortjes uit de kast! Ik ben dol op shortjes, ze zitten lekker en zien er altijd leuk uit. Ik vind het vooral leuk om ze te combineren met losse shirtjes, wat je hierboven op de foto kunt zien. Momenteel voel ik me niet echt op m’n gemak om met mijn lelijke melkflesbenen op de foto te gaan, dus dan maar zo! Mijn armen en benen hebben wel al een gezond kleurtje gekregen door de zon, maar ik wil bruin zijn! Ieder moment dat ik in de zon kan zitten, grijp ik dan ook met beide handen aan.

Op de foto draag ik een wit shirt van Pieces en een spijkershortje van Bershka. Dit shortje heb ik vorig jaar in Londen gekocht, maar omdat het daarna in Nederland geen lekker weer meer was, is dit de eerste keer dat ik ‘m aan had. Echt erg! Maar wel fijn dat het nu dan ein-de-lijk eens zo ver was.

Daarnaast fleurde ik de outfit op met wat sieraden. Niet te veel, want te veel is echt niet fijn met warm weer. Ik koos voor armbandjes van Buddha to Buddha, Jah Jah en BarongBarong. De ketting is van Sari (?) en heb ik van mijn tante gekregen voor mijn verjaardag. Er hangt een buddha aan, heel leuk. De lengte is ook perfect! Ik vind zo’n lange ketting altijd leuk bij simpele shirtjes. Als schoenen had ik mijn ballerina’s van Ballerine di Anna aan, dit keer in het rood. Heerlijk comfortabel outfitje voor een schooldag.

En, genieten jullie ook al zo van het weer? Hebben jullie je ook al gehesen in de shortjes en jurkjes of ben jij nog zo’n type dat met een lange broek rondloopt? Laat het me weten!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *