My life as Liz

Een dagje later dan ‘normaal’, maar ik bracht afgelopen weekend bij mijn vader door waardoor ik zondagavond niet zo veel tijd meer had om een blogpost te tikken. Ik moest namelijk huiswerk maken en dat ging helaas eventjes voor. Afgelopen week was echt een super fijne week, het was namelijk vakantie! Ik heb lekker nog twee dagen carnaval gevierd, mijn Michael Kors horloge gekocht, mijn kamer weer flink opgeruimd en lekker geblogd. Vrijdag vierde ik mijn verjaardag bij mama en kwam er wat familie over de vloer, gezellig! Zaterdag en zondag bracht ik – zoals ik al eerder schreef – door bij mijn vader. Zaterdag gingen we eventjes het dorp in en zondag hebben geschaatst in Den Bosch bij het Sportiom. Kortom, een geslaagde week. Op naar de foto’s van afgelopen week!

Met z’n allen pizza eten bij een vriendin voordat we gingen carnavallen

Spice Girls!! Jullie hebben de bewerkte versie hiervan al kunnen zien in het artikel over mijn carnavaloutfits.

Die avond was ik met mijn been langs een verhoging afgegleden, dat deed zo veel pijn! Eenmaal thuis heb ik er meteen speciale creme opgesmeerd en ik vond het blijkbaar leuk om daar half 5 ‘s nachts een foto van te maken. Sja…



Leesvoer! Maandag bracht ik mijn dag in bed door met een stapel tijdschriften. Niet dat ik er lang van heb kunnen genieten, even later viel ik voor 2,5 uur in slaap. Record! Ik was dan ook wel erg moe!

 

De laatste avond carnaval helaas! Voordat we de stad ingingen deden we nog even een drankje (of twee… of drie….) met chips erbij. Nom!



Geshopt! Over de boeken komt nog een artikel, de nagellak hebben jullie al voorbij zien komen en over het horloge hebben jullie ook al kunnen lezen. Hij komt in deze diary ook nog een paar keer terug, hihi!

 

De eerste foto die ik van mijn horloge maakte. Ben er nog steeds super blij mee!

 

Schaatsen staan klaar!



<3



Trassie Trafasie. Het is blijkbaar garnalenpasta, maar ik vond de naam zo leuk. ‘Mam, wat eten we vanavond?’ ‘Trassie Trafasie!’ Dit potje ging alleen niet mee naar huis, ik wilde het alleen even op de foto zetten.

De laatste tijd heb ik een afkeer van brood als het gaat om het ontbijt. Ik vind het niet meer lekker in de ochtend, heel raar. Doe mij maar fruit, yoghurt of crackers!



Of ik een nieuw horloge heb? Nee joh, dat lijkt alleen maar zo!



Familie over de vloer. Erg duidelijke foto, ik weet het. Ik lag overigens op de bank toen ik deze foto maakte. Het was al laat en ik was moe….




Dus. Af en toe ben ik echt nog een klein kind….

 

In de bus richting Schijndel met twee tassen. Eentje voor mijn schaatsen, de ander voor slaapspullen en huiswerk. En dat voor één overnachting….

Samen met zusjelief

 

Verse kibbeling op de markt

Zusje wilde verstoppertje spelen in de Hema. Ik moet zeggen dat ze een goede verstopplek had!

Op m’n schaatsen! Heb even flink wat kilometertjes gemaakt, leuk!

Bij het Sportiom heb je zo’n soort van heuvel waar je op en af kunt schaatsen. Zie hier mijn zusje in volle vaart van die heuvel af gaan, haha

En dat was het weer! Tot volgende week!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *