My life as Liz

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik tel de dagen echt af tot de vakantie. Ik wil gewoon lekker carnaval vieren, zonder alle zorgen voor school. Afgelopen week zat ik dan ook in een dipje. Ik was moe, zat niet lekker in m’n vel en had er even echt totaal geen zin meer in. Om even tot mezelf te komen ben ik woensdag en donderdag thuisgebleven, wat echt fijn was. Verder heb ik niet veel bijzonders meegemaatk. Ik heb deze week dan ook minder foto’s gemaakt, maar gelukkig wel genoeg voor een nieuwe photo diary. Enjoy!

Ik had echt al weken zin in een snicker en om het blokuur economie te overleven scoorde ik even snel een reep in de kantine.

Verslaafd aan Picnik.com. Jezelf make-overs geven is zo leuk!

Al een aankoop gedaan voor mijn carnavalsoutfit: een headset!

Pakketje!

Dagje thuis… Met de laptop op bed en de tv aan.

My new love

Ik ging toen het licht is even een dutje doen en werd wakker in het donker. Er leken wel uren verstreken, terwijl ik nog geen uur mijn ogen dicht had gedaan.

Woensdagavond kon ik het woord ‘elfstedentocht’ niet meer horen, werkelijk overal hadden ze het erover.

Vrijdag na school lekker lunchen met mama in de stad. We gingen allebei voor een carpaccio en hij was voortreffelijk. De heerlijke truffelmayonaise deed het ‘m!

Daarna gingen we nog even de stad in om mijn carnavalsoutfit te scoren en we eindigden bij de HEMA voor een overheerlijke ijskoffie met een muffin. Favoriete combo :)

Aankoopjes!

Het weekend bracht ik door bij mijn vader. Voor mijn verjaardag had mijn zusje alvast een ketting gemaakt. Zo lief!

Even het ijs op!

Vrijdag kreeg ik mijn rapport mee naar huis en ik ben tevreden!

Zondag vierde ik samen met papa onze verjaardagen. Hij was net jarig geweest (7 februari) en ik moet nog jarig worden (moet ik nog zeggen wanneer :P?) dus dat combineren we eigenlijk altijd. Het was gezellig en zie hier mijn favoriete drankje op tafel.

Van mijn tante, oom, neefjes en nichtje kreeg ik dit superleuke setje waarmee ik cupcakes kan maken. Ik duik binnenkort maar weer eens de keuken in!

Op naar een nieuwe week! Nog even de laatste uurtjes school overleven, vrijdag mijn verjaardag en de dagen daarna carnaval. Ik heb er zin in!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *