Rituals geurkaars

I’m in love! Nou ja… niet op iemand, maar op mijn nieuwe geurkaars van Rituals. Een beetje overdreven, maar ik ben heel erg blij met mijn nieuwe kaars. Klinkt zo stom, blij zijn met een kaars, maar het is toch echt zo. Deze geurkaars van Rituals kocht ik laatst in de sale voor zo’n 10 euro en de geur is echt goddelijk. Vooral met dit koude weer is het heerlijk om een lekkere geurkaars aan te steken en die van Rituals is echt favoriet!

Als je aan de kaars zelf ruikt, lijkt de geur heel heftig. Gelukkig is dit niet zo als je ‘m aansteekt, want geloof me: anders krijg je echt hoofdpijn! Ook het design van de kaars is mooi. Heel simpel, maar het staat toch leuk in je kamer. Beter dan zo’n goedkoop glaasje waar je de sticker niet vanaf krijgt (Ikea!), maar daar betaalt je dan ook wel echt voor.

Want ik geef toe, ook al was deze kaars in de sale, 10 euro is nog steeds een behoorlijk bedrag voor een geurkaars. Gelukkig doe je er ook wel even mee, de kaars heeft 50 branduren. De geur die ik heb is Sweet Sunrise, dit is een frisse geur van zoete sinaasappel en cederhout. Ik vind het een beetje naar mannenparfum ruiken, maar dat vind ik persoonlijk echt heerlijk. Net als de geur van Abercrombie & Fitch, daar kan ik echt helemaal bij wegzwijmelen!

Sweet Sunrise is (helaas) een limited edition, maar Rituals heeft nog meer geuren. Green Tea & Under A Fig Tree zijn bijvoorbeeld ook twee favorieten van me. De kaarsen kosten €14,90 per stuk en zijn o.a. online te bestellen op de shop van Rituals. Ik vind de kaarsen van Rituals echt aanraders, als Sweet Sunrise op is ga ik sowieso een nieuwe kaars uitzoeken. Heerlijk om tot rust te komen!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *