New in: opbergbak

Het einde van mijn kamer komt al langzaam in zicht, maar we zijn er nog niet! Ik moet binnenkort nog een keertje naar de Ikea voor wat kleine praktische dingetjes zoals opbergdozen op wielen voor onder mijn bed. Want al mijn spullen moeten natuurlijk ook een plekje krijgen! Ik wilde ook nog een opbergbak hebben voor mijn tijdschriften en deze nam mijn moeder laatst voor me mee van de Leenbakker.

Het is een houten bak waar je vooral mappen en andere papieren in kunt bewaren, maar ik vind het leuk om er tijdschriften in te bewaren. Natuurlijk niet al m’n tijdschriften, maar diegene die recent zijn. Doordat de bak van hout is het niet zo’n typisch kantoorartikel, maar past het ook leuk bij het interieur van mijn kamer. De bak heeft nu tijdelijk een plekje gekregen op de vensterbank, maar of ‘ie daar blijft staan weet ik nog niet. De leenbakker heeft vaak leuke accessoires (en helemaal niet duur!) dus daar ga ik binnenkort maar weer eens naartoe. Shoppen voor m’n kamer is namelijk echt verslavend!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *