My life as Liz

Twee dagen te laat, maar hier is ‘ie dan: een nieuwe photo diary! Zondag lag ik ziek in bed en maandag was ik shoppen in Den Haag, dus vandaar. Verder ben ik heerlijk aan het genieten van mijn vakantie. Ik heb heerlijke kerstdagen gehad, een geslaagde jaarwisseling en ik ben heerlijk aan het uitrusten. Stilte voor de storm kun je het ook wel noemen, volgende week moet ik namelijk hard aan de bak voor school. Ik probeer dus nog het optimale uit mijn vakantie te halen, hopelijk doen jullie dat ook!

Eén van mijn favoriete nagellakken: Soirée van MAC. Een prachtige kleur, die uit een limited edition komt.

Ik wilde outfit-foto’s maken van mijn outfit op Tweede Kerstdag zonder statief. Nou, ik heb het geweten! Mijn camera viel op de grond en dit was het gevolg… De camera deed niks meer, dus ik voelde me zwaar genaaid. Ik heb het scheve gedeelte toen terug geduwd en tot mijn verbazing deed hij het weer. Mijn camera maakt nu wel een raar geluidje, maar hij doet het!

Vorige week had ik een opruimbui en toen kwam ik een aantal foto’s van vroeger tegen. Waaronder deze foto met mijn zusje, voor de barbecue! Ik gok dat ik toen in groep 4 zat, maar heel zeker weten doe ik dat niet.

Als ik echt goed opruim, haal ik eerst alles overhoop waardoor het een nog grotere puinhoop lijkt. Hier heb ik allemaal papieren op bed gegooid.

Champagne!

Fijn haarproduct ontdekt! Styling lotion van Bumble and bumble. Heb het al een tijdje in huis, maar nog niet echt vaak gebruikt. Maar het is heel fijn spul! Mijn haar glanst er mooi door, het wordt er lekker zacht door, heerlijk!

Naar de bios! New Year’s Eve was it! Heerlijke film!

Vans :)

Yay, pakketjes tijd! Met onder andere mijn zara bestelling.

En alles paste!

Wat een vies weer tijdens de vakantie! Ik werd er zelfs wakker van.

Oops… Ik liet mijn spiegel op de grond vallen.

Even een beauty momentje! Hier heb ik het welbekende Mint Julep masker op.

Helpen in het huishouden: check! Ik had even de was opgevouwd.

Mijn haar is van zichzelf super stijl, maar ik wilde het tijdens oud&nieuw gekruld hebben. Hier een voor- en na foto! Helaas zakten de krullen helemaal uit doordat het miezerde. Echt jammer!

Ik heb het erg gezellig gehad tijdens die avond, maar wegens omstandigheden was ik al rond 2 uur thuis. Ik was ziek geworden. Meer hoef ik denk ik niet uit te leggen. En nee, daar ben ik niet trots op! De volgende ochtend voelde ik me zo beroerd dat ik de hele dag in bed heb gelegen. Maar omdat ik nog geen gordijnen heb, deed het licht overdag echt pijn aan mijn ogen. Mama toverde dus een design gordijn tevoorschijn: een appeltjesgroen hoeslaken! Het ziet er niet uit, maar het was wel fijn!

Omdat ik het op een gegeven moment zat was om in bed te liggen wilde ik even tv kijken met onze nieuwe televisie! Jaja, eindelijk! Onze oude tv was echt aan vervanging toe en nu hebben we een mooie tv van Philips. Er was alleen niks op tv dus ik heb even Pippi Langkous gekeken. Jeugdsentiment!

Ik heb eigenlijk geen foto’s gemaakt in Den Haag, alleen van deze Skinny Vanilla Latte. Ik lust (nog) geen koffie, maar zo’n latte gaat er wel in.

Dat was het weer voor deze week! Maandag komt er weer een nieuwe, en ja, deze keer echt maandag en geen dag later. Promised! 

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *