Nieuwe layout!

Nu ik dit schrijf is het 1.30 en ik ben kapot. Maar niet zonder reden: er staat een nieuwe layout online! Ik ben een ramp in het maken van layouts, dat hebben jullie misschien wel gemerkt. Nog nooit ben ik echt 100% tevreden geweest met de layout van mijn blog en ik gok dat dit ook nooit zal plaatsvinden. Tenzij iemand anders ‘m maakt… Momenteel vind ik dit nog een stap te ver en vind ik het overdreven om daar zoveel geld aan uit te geven. Mijn layouts zijn dan misschien nooit perfect, maar hey, je kunt mijn blog bezoeken! En daar gaat het uiteindelijk om.

Maar toch, je layout is je visitekaartje en als ik een hekel aan mijn layout heb, merk ik dat ik minder plezier heb in het bloggen. Heel raar, ik weet het. Jullie wisten dat ik een aantal weken geleden in een dip zat en toen rond die tijd stond er een tijdelijke layout online. Niet wat ik wilde, maar mijn site deed het tenminste. Maar de tijd vorderde en ik begon steeds meer hekel te krijgen aan mijn blije, roze layout. Ik wilde iets simpels dat niet te kinderachtig was. Ik had jullie beloofd om al in de eerste week van de kerstvakantie een nieuwe layout online te zetten, maar dat is me helaas niet gelukt. Maar nu kan ik jullie toch eindelijk vertellen dat dit de layout is, die ik voorlopig ga houden.

Aangezien Artisteer (programma waarmee je layouts kunt maken) het niet deed en het met de sjabloonontwerper van Blogger ook niks werd, heb ik maar weer een free template van een website afgeplukt. Dit is dan misschien wel niet mijn eigen design, maar ik ben er blij mee. Lekker simpel, maar daar hou ik wel van. Het is waarschijnlijk een beetje anders dan jullie gewend zijn, maar vernieuwing is ook wel eens leuk, toch?

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *