Webshop: Sans-Online

Ik heb al een tijdje niks meer over webshops geschreven, dus het werd weer eens tijd! Deze keer wil ik Sans-Online in het zonnetje zetten. Ik heb al eerder over de webshop gehoord, maar ik heb nog nooit echt verdiept in het assortiment. Het blijkt een zeer leuke webshop te zijn! Kleding volgens de mode van merken zoals Vero Moda, Only, Pieces en Object. Verder verkoopt de webshop ook nog wat onbekendere merken, da’s leuk voor de afwisseling. Ik heb mijn favorieten op een rijtje gezet!

Als eerste een leuke ruimvallende top van Object. Deze is nu in de sale voor €12,95 en is ook verkrijgbaar in het wit. De groene kleur is leuker voor in de winter, met een donkere jeans en een dik vest heb je een leuke outfit die je ook nog eens warm houdt! Ook het leren jasje ernaast van Object vind ik erg leuk. Ook dit item is afgeprijsd en nu te koop voor €129,95. De tas is van Pieces en hij is lekker groot, handig voor mee naar school. Prijs: €39,95.

Maar ik kwam nog meer leuks tegen! Zoals bijvoorbeeld het blauwe vest van Vero Moda. Dit vest kost €34,95 en is er ook in het grijs. De broek ernaast is van Vila en kost €44,95. Wat meer geschikt voor de feestdagen is het openvallende vestje met pailletten aan de binnenzijde (€44,95). Dit vestje is ook verkrijgbaar in het blauw, maar ik vind zwart toch net wat chiquer. En nog iets leuks voor de feestdagen: het schattige tasje voorzien van pailletten! Dit tasje is van Pieces en kost €19,95. Houd je niet zo van goud? Hij is er ook in het zwart!

Sans-Online maakt het mogelijk om merken zoals Vero Moda eenvoudig online te bestellen. Ik vind het een leuke webshop en zeker nu er sale is, zijn er leuke items te koop tegen mooie prijzen. Ik zou zeggen: neem snel een kijkje! Klik hier om naar de webshop te gaan.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *