NEW BRAND / BIDUTCHY

Met een nieuwe zonnebril maak je me altijd blij. Het is niet alleen een leuk modeaccessoire, het is ook nog eens echt handig. Als de zon schijnt kan ik echt niet zonder en afgelopen week heb ik dan ook weer met veel plezier mijn Ray Ban Aviator gedragen. Het fijnste is nog dat je lekker naar andere mensen kunt kijken, zonder dat ze het door hebben. En ik zal vast niet de enige zijn…

Sinds een tijdje heb ik een nieuwe zonnebril in mijn bescheiden collectie. Deze bril is van Bidutchy en het bijzondere eraan is dat ze verwisselbare lenzen hebben. Er zijn 10 standaard monturen en daarbij kun je dan 11 verschillende lenssoorten kopen. Zoals je ziet heb ik naast de standaard lens er nog een wat apartere bij gekozen: eentje met blauwe reflecterende glazen!

Ik heb de Montana, maar er is ook nog een ander model: de Panama. Deze kun je hierboven zien en dit model is wat groter. De Montana lijkt heel veel op de Ray Ban Wayfarer, die ik zelf ook in mijn bezit heb. Deze bril staat echter toch heel anders, want naast dat het montuur matte is, is de bril sowieso wat groter. Doordat de lenzen zelf ook nog een randje hebben, vind ik de bril wat te grof. Maar met die blauwe lenzen staat het wel grappig! Misschien neem ik deze bril wel mee naar Solar dit jaar, daar lijkt ‘ie me wel geschikt voor!

Wat zo’n bril nu precies kost? €34,-. En dan heb je dus een montuur met een standaard setje lenzen. Elk paar glazen dat je los wilt kopen, kost €9,-. Op de website van Zonnebrillen.com kun je de verschillende monturen vinden en ze uiteraard ook bestellen. Ik vind het een erg fijne webshop, dus je kunt er met gerust hart lekker gaan shoppen!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *