Hoogtepunten 2011

Vanavond klokslag 12 uur breekt het nieuwe jaar alweer aan. En wat ging 2011 snel! Voor mijn gevoel gaat het ieder jaar harder. Ik heb gemengde gevoelens over het jaar 2011. Ik heb veel leuke dingen meegemaakt, maar ik zat ook vaak niet lekker in mijn vel. Veel teleurstellingen en tegenslagen, maar het is nou eenmaal niet anders. Omdat ik toch nog een leuke terugblik op 2011 wil hebben licht ik vandaag de hoogtepunten van 2011 toe. Enjoy! En meiden: ik wens jullie een gezond, succesvol en liefdevol 2012 toe. May all your wishes come true!

Vakantie zonder ouders
De vakantie van 2011 was één groot hoogtepunt. Allereerst ging ik met vriendin Wieke een paar dagen naar Londen, zonder ouders. Hier hebben we ons helemaal blut geshopt, maar oh wat was het waard! We kunnen allebei niet wachten om weer een keer terug te gaan. Ik ben dol op de stad Londen, maar met mijn liefste shopvriendin was het nog eens 10 keer zo geweldig! Ook ben ik met 6 vriendinnen een weekje naar camping Appelhof op Terschelling geweest. Een hele andere soort vakantie, maar ook dit was echt een TOP vakantie. Normaal gesproken ben ik helemaal niet van het kamperen, maar juist het primitieve leven op de camping had ook z’n charmes. Ik heb echt een superleuke tijd gehad met mijn lieve vriendinnen en ik kan niet wachten om in 2012 weer met z’n allen op vakantie te gaan. Girls, I love you! Dat moest ook even gezegd worden. Want ik heb de liefste vriendinnen die er zijn! Het is altijd gezellig met jullie, we kunnen overal over praten en waar we ook zijn: wij bouwen overal een feestje!



My sweet 16
Hoe dan ook, je kijkt gewoon uit naar je zestiende verjaardag. Ook al heb je wel eens alcohol gedronken voor je 16de (en al die dingen die je nog meer mag als je 16 jaar bent), het is gewoon leuk dat het allemaal officieel mag als je 16 bent. Uiteindelijk stelt het 16 worden ook niet zo heel veel voor, maar blijft toch wel een beetje speciaal. Wat mij vooral is bijgebleven aan mijn zestiende verjaardag, zijn de geweldige cupcakes die ik voor mijn feestje liet maken. Klik hier om ze nog eens te bekijken.

Verdubbeling bezoekersaantallen vergeleken met januari
Ook ik ben ooit met 0 bezoekers begonnen. Ik was al super trots toen ik de 100 bezoekers per dag mocht bereiken, ik had alleen dat al nooit verwacht. En dit jaar heb ik gewoon de 1000 unieke bezoekers op een dag bereikt! Dit betekent een verdubbeling van de bezoekersaantallen vergeleken met januari, het is dus dit jaar heel hard gegaan. En daar ben ik jullie zo dankbaar voor! Al die bedankjes zijn misschien zo cliché, maar tegelijkertijd is dit wel het geschikte moment daarvoor. Dus. Bedankt lieve bezoekers, dat jullie nog steeds iedere dag mijn blog bezoeken, mij feedback geven en zelfs zulke lieve reacties achterlaten als het even wat minder gaat. Zonder jullie was ik nergens! THANKS A LOT! XX



Verhuizing + nieuwe kamer
Dit jaar gingen we eindelijk verhuizen. Het stond al langer op de planning, maar we wonen nu dan eindelijk in een nieuw huis. Ondanks dat het huis nog niet af is, heb ik het prima naar mijn zin hier. Ik heb een mooie, grote kamer die helemaal naar mijn smaak is ingericht. Ook mijn kamer is nog steeds niet af, maar dit komt doordat mijn ouders het thuis heel druk hebben. Ik ben in ieder geval al heel blij met de huidige situatie! En ja, de roomtour komt nog… ECHT!


Leuke samenwerkingen met bedrijven
Ook dit jaar ben ik weer een aantal leuke samenwerkingen met bedrijven aangegaan. De meeste hiervan vielen goed in smaak en dat is altijd leuk. Ik hoop op nog meer samenwerkingen in 2012! Niet alleen voor mezelf, maar ook voor jullie: een win-actie klinkt jullie toch altijd als muziek in de oren?

En zo is het maar net ;)

Ik zal vast nog wel dingen vergeten zijn, maar ik neem aan dat het artikel zo lang genoeg is. Ik ben nu al heel erg benieuwd wat 2012 mij gaat brengen, dus ik ga daar vanavond even goed op proosten. Ik vier vanavond oud & nieuw bij de vriend van een vriendin van me, samen met mijn andere vriendinnen. Dat wordt vast heel gezellig, dus een goed begin van 2012!

Wat gaan jullie vanavond doen? Proost er maar eens goed op en dan weet ik zeker dat 2012 jullie veel moois gaat brengen. Nogmaals: HAPPY NEW YEAR!!!!!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *