Etos limited edition highlighters

In maart vorig jaar schreef ik over de highlighting illuminizer van Etos. Dit was een gouden, vloeibare highlighter en ik vond hem heel fijn. In aanvulling hierop introduceert Etos drie limited edition varianten. Deze is er in de kleuren bronze, gold en roze. Ik heb de roze variant ontvangen om te testen, en ik wilde deze even graag aan jullie laten zien!

Wat ik zo mooi vind aan deze highlighter, is dat hij heel natuurlijk oogt. De standaard illuminizer is heel goud, maar deze is misschien iets meer voor een dagelijkse look. Hij geeft een mooie glans, zonder dat het té veel opvalt. De voor- en na foto’s zijn trouwens niet heel duidelijk omdat ik een blush droeg waar ook al shimmer in zat. Lekker sim haha! Voor de rest is deze highlighter hetzelfde in gebruik als de standaard versie. De verpakking is fijn, het product smeert makkelijk uit en hij is ook aantrekkelijk geprijsd (€2,99). Ik vind het een aanrader!

De Etos highlighting illuminizers zijn limited edition en liggen nu in de winkels.

12 Reacties

 1. Jaimy en Laura 26 februari 2014 / 16:52

  Ik twijfel nog steeds! Ik vind ze wel mooi, maar niet super.. bij jou staat het goed!

 2. Meike 26 februari 2014 / 17:34

  Ik vind gold zo mooi! Deze staat jou goed :)

 3. Robin 26 februari 2014 / 18:33

  Ziet er goed uit, al ben ik meer van de poeder.

 4. Estrella 26 februari 2014 / 21:22

  Mooi! Zelf heb ik liever highlighter in poeder vorm, dat vind ik wat fijner werken.

 5. Stella 26 februari 2014 / 23:15

  Wauw, dat had ik er niet van verwacht! (: Prachtig! Liefs, Stella.

 6. Gerrianne 27 februari 2014 / 14:07

  Het geeft je een heel erg mooie gloed, tof om te zien! Inderdaad ook heel natuurlijk, niet te heavy, dat is ‘t fijnst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *