Supertrash Pump & Flat

Na de handige Thousandways dress heeft Supertrash weer iets handigs: Pump & Flat. Je krijgt dan voor €139,95 niet alleen een mooi paar hakken, maar ook een paar platte ballerina’s. Ideaal als je last krijgt van zere voeten door het lopen op hakken. Ik denk dat dit voor veel meiden wel herkenbaar is, want wie houdt het nou de hele avond vol op hakken zonder last te krijgen van pijnlijke voeten? Juist.

De Pump & Flat is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren waarvan ik mijn favorieten hierboven heb geselecteerd. De meeste hakken zijn van imitatie-suede, met uitzondering van lichtroze en zwart. Deze zijn van imitatieleer. Zwart is dus verkrijgbaar in zowel een imitatie-suede versie als een imitatieleer versie. De schoen heeft een smalle hak en een puntige teen. Omdat je puntige tenen de laatste tijd steeds vaker ziet vind ik het leuk dat Supertrash hierop heeft ingespeeld. Zo’n teen ziet er meteen chique uit!

Ik vind het een erg leuk concept, maar het is jammer dat je voor de prijs geen echt suede of leer krijgt. De prijs-kwaliteit verhouding is dus niet geweldig, maar ik weet uit ervaring dat Supertrash altijd geweldige sale heeft, dus het is zeker de moeite waard om daar even op te wachten. Kun je niet wachten? De Supertrash Pump & Flat is onder andere te bestellen bij Welikefashion.com!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *