Food photos #2

Vonden jullie het de vorige keer leuk om de food photos te zien? Ik hoop het, want hier is alweer het tweede deel. Misschien komen er nog meer delen, maar dat hangt van jullie af. Laat dus even weten wat je er van vindt. Voor nu kan ik alleen zeggen: sit back and enjoy :D

Helaas ben ik de naam van bovenstaande tosti vergeten, maar het was echt goddelijkheid ten top. De tosti was van focaccia brood, dat is een keer wat anders maar zeker een aanrader. Ik at deze tosti tijdens de verjaardag van mijn moeder bij News-Café in Eindhoven. Leuk tentje, je kunt er vooral erg lekker lunchen tegen een goed tarief.

Ikea is niet alleen het walhalla voor leuke en goedkope meubels, ze hebben er ook lekker eten. En de prijs maakt het alleen nog maar mooier. De bekende ijsjes en hotdogs kosten geen drol, maar ook in het restaurant zijn de prijzen laag. Ik at er laatst een cheesecake. Er zat iets te veel jam (?) op de bovenkant, maar de cheesecake zelf was wel erg lekker.

Ik heb geen Starbucks nodig voor een lekkere Caramel Hot Chocolate. Ik maak hem gewoon lekker zelf! Toen ik er laatst achterkwam dat wij caramelsiroop in huis hadden, ging ik meteen aan de slag met het maken van chocolademelk en ik goot daar vervolgens wat caramel siroop bij. Het was bijna net zo lekker als de chocolademelk bij Starbucks!

Over Starbucks gesproken…. Naast de Frappucino’s en Hot Chocolate’s ben ik ook dol op cake pops. Zó lekker! De roze met glitters is mijn favoriet. Ofja, was… Want ik hoorde dat ze in Nederland geen cake pops meer verkopen? Hopelijk is het niet waar want dat zou ik echt jammer vinden…

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *